perjantai 13. marraskuuta 2015

Neulottu liivi


Neuloin tuossa jokunen viikko sitten itselleni liivin. Liivi on paksua lankaa (olikohan Novitan hile) puikoilla 8 joten liivi valmistui yhden päivän aikana. Ohjeen otin Kalastajan vaimo- kirjasta.

Sukkiakin olen nyt kovasti neulonut, niitä pukinkonttiin. Alkaa olla jo joulu ja joulufiilikset ilmassa. Laitoin tänään jo yhden tontun esille. Yhden kynttiläjutun jossa sisällä pieniä joulupalloja. Valotähtikin jo keittiön ikkunassa. Piristää ihanasti tässä pimeässä marraskuussa. Ja niin rakastan joulun aikaa ja tunnelmaa.

Metsäkuvat ovat viime viikonlopulta kun olimme jälleen mökillä. Tällä kertaa vain yksi yö la-su. Ihanaa taas oli. Kyllä siellä vaan on oma ihana tunnelmansa.

Työviikko taas vierähti. Nopeasti menee aika. Touhua riittää. Nyt taas perjantaissa. Olen siivonnut. Juonut gögiä. Laitellut kynttilöitä palamaa. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu.

Hyvää viikonloppua kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis liivi...yksinkertainen ja kaunis..:)

  VastaaPoista
 2. ihana liivi! Kauniita pöllö juttujakin. Kaulassasi ja vanhan oven päällä. Joulun aika on kyllä ihanaa. Vielä en ole kuitenkaan laittanut tonttuja esille. Naperon synttärit kun on ensin juhlittu, niin sitten alkaa meilläkin joulun fiilistely. Olet ollut ahkera neuloja. Minä aloittelin lapasten tekoa itselle ja pojille, mutta se jämähti pahasti. Pukin kontti juttuja- ja joulukortti juttuja en ole vielä miettinyt...yleensä olen ajoissa...mutta tänä vuonna olen kovin hidas. :D Ihanaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on nyt niin paljon kaikkea. Uusi arki alkoi. <3 Joko lapaset ovat valmistuneet? :)

   Poista
 3. Metsäkuvat itkettävän kauniita. Kaunis on valmistunut liivikin. Mukava välillä tehdä nopeita ja kuitenkin vähän isompia neuletöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin totta. Kiva välillä tehdä jotain joka valmistuukin. ja välillä muuta kuin aina vaan niitä sukkia :)

   Poista