torstai 30. kesäkuuta 2016

KesälomaaVietimme juhannuksen mökillä. Menimme sinne torstaina ja tulimme takaisin kotiin maanantaina. Aloitimme mökin maalaamisen. Siinähän se juhannus menikin. :) Ja vielä jäi homma keskenkin. Ihana lämmin juhannus, viime vuosien kylmien juhannusten jälkeen. Harmin paikka oli se että meidän jääkaappi lakkasi toimimasta. Mutta hyvin me sitten pärjättiin ilmankin. Ei olla niin vaativia ;)

Ja sitten: kävipä mulla hyvä tuuri! Olin ihaillut INXin korviksia. Pitkiä roikkuvia. Turkooseja tai mustia. Sitten oli inx korvakorujen juhannusarvonta. Osallistuin arvontaan toivoen että voitan ne mustina. Ja niin sitten voitin! Aivan ihanat ja kevyet korvikset. :)

Eilen vietin Helsinki päivää äitini kanssa. Meillä oli ihana, aurinkoinen päivä. Syötiin Rossossa. Käytiin Ateneumissa. Juotiin kakkukahvit. Kierreltiin kauppoja ja istuttiin espanpuistossa jätskejä syöden. Ihana, ihana päivä, joka säilyy ihanissa muistoissa.

4 kommenttia:

  1. Juhannus olikin lämmin ja lämpö se tuntuu vaan jatkuvan..:) Ihana possukin vihdoikin kuvissa♥♥ Helka vai Helgako oli nimeltään...:)
    Aurikoista kesälomaa!

    VastaaPoista
  2. Kesä <3 Kauniita asioita, kauniita muistoja.

    VastaaPoista