keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kaupoilla
Eilen kävin kaupoilla. Käytiin miehen kanssa tuhlaamassa joulupukilta saatuja lahjakortteja. Ostin ihanan värisen langattoman hiiren tähän uuteen koneeseeni. Oon niin tykästynyt tähän läppäriin. Ihanaa kun voi päivittää blogia sohvalla viltin alla ollessa. Taisto kuorsaa vieressä ja lämmittää mun jalkoja. <3

Ostin -50% lenkkarit. Toivon että saan keväällä elvytettyä kävelyharrastukseni eloon. Ainakin noi lenkkarit on söpöt ja täytyy saada ne jalkaan heti ilmojen lämmetessä joten eiköhän se ole jo hyvä alku.. ;)

Silloin kun Mamma mia! pyöri leffateattereissa, kävin katsomassa sen äitini kanssa. TYkästyin valtavasti. Siitä päivästä lähtien olen halunnut sen omaksi. Että voin katsoa sen uudelleen ja uudelleen..

Se elokuva on täynnä iloa. Musiikkia. Laulua ja tanssia. Sitä katsoessa tuntuu ettei pysty istumaan enää hetkeäkään paikoillaan vaan on pakko nousta ja tanssia. Tanssia, tanssia ja tanssia! Suosittelen.

On muuten ihanaa kun ilmat vähän lämmenneet. Voi taas huoletta ulkoilla. On kunnon talvi, muttei tartte palella. Tänään ulkoilin lasten kanssa aamupäivällä, ihanaa. Illalla mies vielä vei pojat luistelemaan. Voi sitä riemua! <3

3 kommenttia:

 1. kivoja ostoksia, söpö hiiri!

  VastaaPoista
 2. Ihana punainen hiiri. tahtoo samanlaisen. Kyllä se läppäri on varmaan kätevä. paljonkohan ne maksaa. Nätit lenkkarit olet ostanut. kevät on tulossa!!! Korvikset on niin ihanat. nautin, kun saan aamulla valikoida korut kullekkin päivälle. Kivaa viikon jatkoa sinulle. murmeli.

  VastaaPoista
 3. tiny, :))

  murmeli, näitä läppäreitäkin on niin monen hintasia. Mä otin halvimman, kun en tarvitse mihinkään erikoiseen käyttöön. Korut on kyllä ihania, tuovat piristystä. Kiitos samoin.

  VastaaPoista