maanantai 31. tammikuuta 2011

Sateenkaaren väreissä





Tein Helmille villasukat. Lankana novitan uusi ihanan värikäs 7veljestä raita- lanka (sateenkaari). 3,5mm puikot. Pienet sukat neuloo ihanan nopeasti. Eilen aloitin ja tänään on valmiit sukat tytön jalassa.

Lapset ihastuivat lankaan jossa kauniita värejä ja esikoinen pyysikin itselleen samanlaiset. Niitä tuossa äsken aloittelin.

Rumpali oksenteli vielä eilen illalla joten on tänään kotona. Itselläni on aalloittain paha olo ja ei, saas nähdä selvitäänkö loput pelkällä säikähdyksellä vai vieläkö tauti täällä jyllää. Tällä hetkellä kukaan ei voi pahoin. *kopkop*

muistakaahan arvonta! ;)

6 kommenttia:

  1. Jaaha, mun on kai pakko hankkia tuota lankaa myös, meilläkin varmasti tykätään. Lähes ärsyttävän värikästä. :D

    VastaaPoista
  2. Lanka on ihanan kirjavaa ja värikästä! Siitä uudesta Papukaija-värityksestä en sen sijaan ole niinkään varma, se ei vaikuta yhtä kivalta. Toivottavasti säästyt taudilta ja toivottavasti tauti katoaa teidän talosta pikaisesti! (Älä kuitenkaan tänne sitä lähetä... ;))

    VastaaPoista
  3. ihanan värikästä lankaa.Olet kyllä tosi nopea neuloja. en saisi kyllä noin nopeasti itse sukkia aikaan. Toivottavasti pääsette taudista eroon, eikä tarttuisi teihin muihin. <3
    Mikäs ihanuus sinun ylläsi on? =)

    VastaaPoista
  4. tiia, sut (tai oikeestaan lähinnä teijän pojat) mulla tuli mieleen tuosta langasta myös. Arvasin että sielläkin pienet tykkää. On kyllä väriä joo. itselleni en ihan heti tuosta langasta tekisi mutta lapset rakastaa sitä! :)

    nzqu, Ainakin nyt näyttää siltä että kaikki on terveinä. kukaan muu ei ole oksentanut ja multakin on mennyt se etova olo pois. *kopkop* toivottavasti tauti ei lennä sinne, on kyllä inhottava tauti!

    tinyangel, Sukkia (varsinkin noita pieniä) tekee kyllä aika nopeasti. varsinkin kun meillä oli eilen kotilöhöpäivä kun rumpali oli "sairaslomalla" niin ei ulkoiltu tai mitään. ;) Tunika/mekko on muutaman vuoden takainen ostos ellokselta. :)

    VastaaPoista
  5. On mukavaa kun kevät tulee. Illasta alkaa olla jo niin valoisaa. Sormet syyhyää jo kaikken kivan suunnittelua. Pelargonian siemenet istutin jo multaan ja paljon muuta ideaa pässä pyörii. HAUSKAA KESKIVIIKKOPÄIVÄÄ!

    VastaaPoista
  6. villasukka, on ihanaa kun tulee valoisampaa. mieli alkaa olla niin virkeä. kiitos samoin. :)

    VastaaPoista