perjantai 28. tammikuuta 2011

Neulojan vuosi

Lehdissä on nyt ollut paljon neulemalleja jotka on mun mieleen. Mieli on taas täynnä neulomusintoa ja löydän jatkuvasti jotain mitä haluaisin tehdä. Isoäidinneliöitä, kirjoneuleita.. Olen miettinyt myös lankaostoslistaa, mitä pitäisi saada. Ja novitalla on ihania uusia värikkäitä lankoja joista saisi mm kivoja sukkia lapsille. Ne kun tykkää tosi paljon jos on kirkkaita, kauniita värejä. Mm 7veljestä raita- langassa on uutuutena kiva sateenkaari ja linnuissa papukaija.

Jujukerhon kk- kirjana oli neulojan vuosi- kirja. Se tuli eilen postissa. Selailin sen tänään. Kivoja juttuja. Muutamaa voisi kokeilla. ainakin muutamaa..

Tänään on kiva, erilainen päivä. Lapset menee vanhemmilleni iltapäivällä ja minä menen ystävän luokse kynttiläkutsuille. Sieltä sitten menen minäkin vanhempieni luokse. Saunotaan ja pidän äitin kanssa leffaillan. Jään lasten kanssa sinne yöksikin.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille.

6 kommenttia:

 1. mulla on kanssa suuri neulomisvimma, työt vaan sotkee harrastuksia ;)
  oli ihana kun pääsit tulemaan <3 toivottavasti oli rentouttava ilta sulla <3 kuulostaa ainakin ihanalta oleskelulta :D

  VastaaPoista
 2. Kivaa ohjelmaa sinulla. kynttiläkutsut ovat varmaan mukavat. En ole koskaan ollu.
  Isoäidinneliöitä minäkin alan tekemään. Liityin minäkin Juju.kerhoon. Varmaan kiva paikka.
  Kivaa viikonloppua sinulle. murmeli

  VastaaPoista
 3. pumpsi, Neulomisvimma on ihanaa :)) Oli kiva tulla kutsuille <3 Loppuiltakin oli todella kiva :)

  murmeli, Oli mukavat kutsut. ihania kynttilöitä. Pitihän sitä jotain ostaakin :) kiitos samoin.

  VastaaPoista
 4. Heipähei!
  Olempa aloittelija näissä lankahommissa, joten minulla olisikin kysyttävää langoista, kun näyttää että olet kutonut paljon :) Tiedätkö kumpi lanka soveltuu ja vähempi nyppääntyy Novita Nalle vai Novita Wool. Virkkaisin vauvan peiton ja jos saan sen valmiiksi asti, olisi kiva ettei heti nyppääntyisi tms. :)

  VastaaPoista
 5. no moikka! Mä en tosta nyppääntymisestä tiedä mutta mä luulisin että wool on parempi lanka vauvanpeittoa varten. Se on pehmoisempaa, taitaa olla 100%villaa kun nallessa taas on myös polyamidia. Nallelanka saattaa kutista iholla, joten wool on minusta parempi "vauvalanka" :)

  VastaaPoista