keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Pöllö

Tein Rusinalle pöllön. On vähän niinkuin pikkuisen 6kk lahja, tuo tulee täyteen tällä viikolla. <3>
Käytin pöllöön lankakopastani löytyneitä jämälankoja: mamboa, chrystallia, jamboa, teddyä. Lisäksi käytetty huopaa ja napit silmiksi. Täytteenä lankaa. 8mm puikot.

Eilen puikoille hyppäsi taas uusi työ. Eskarilaiselle sukat. Jospa ehtisi vielä tässä loman aikana saada ne valmiiksi. Nekin jämälangoista.

Kävin noin viikko sitten kaupungilla. Piti käydä silmälasiliikkeessä. Vaikka kaupunki on todella tuttu ja siellä tulee käytyä usein niin nyt vasta huomasin että silmälasiliikkeen vieressä on askartelu/käsityöliike. Ja siinä ikkunassa ihania lankoja!

Tällä viikolla piti käydä uudelleen tuossa silmälasiliikkeessä näöntarkastuksessa ja pitihän se sitten vierailla siinä ihanan näköisessä lankakaupassakin. Sieltä tarttui mukaan pari kerää lankaa. Joista toinen tuo alimmassa kuvassa näkyvä lanka. Se taitaa mennä puikoille seuraavaksi... :)


11 kommenttia:

 1. Ihana pöllö ja onneksi olkoon 6kuukautiselle :)

  VastaaPoista
 2. Onpas hellyyttävä pöllö! Ja tuo Araucania, nam! :) Mulla on muutama vyyhti Araucanian lankoja myös (kahta erilaista), en ole vielä keksinyt niille arvoistansa käyttökohdetta. :)

  VastaaPoista
 3. marina, Kiitos paljon :)

  nzqu, Kiitti :) Mä ajattelin tehdä tosta Helmille liivin :) Katotaan nyt mitä tulee.

  VastaaPoista
 4. Suloinen tuo pöllö. Kunnon pehmolelu. kaunista lankaa olet ostanut. Kivaa päivää sinulle. murmeli

  VastaaPoista
 5. mäkin olen kuolannut tuota samaa lankakauppaa.. kerran olisin mennyt, mutta ei ollut vielä auki.. ehkä joku päivä selviän sinne asti <(naapurissa vain töissä..) ihana pöllö <3

  VastaaPoista
 6. murmeli, Kiitos paljon <3

  pumpsi, suosittelen!! Paljon ihanaa lankaa. <3

  VastaaPoista
 7. ihana pöllö!!! ja oikein paljon onnea Rusinalle!

  VastaaPoista
 8. Annika ja tiny, Kiitoksia paljon <3

  VastaaPoista