sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kävelyllä

Pojat ovat tämän viikonlopun olleet pois kotoa. Lähtivät mummun, papan , tädin ja parin serkun kanssa mökkeilemään. Ovat kuulemma luistelleet, hiihtäneet ja saunoneet. Tänään tulevat kotiin.

Mies on tämän viikonlopun töissä joten mulla on ollut tällänen tyttöjen viikonloppu. :)

On ollut kylmä viikonloppu. Nyt mittari näyttää yli kahtakymmentä pakkasastetta. Eilen iltapäivällä lauhtui sen verran että pääsin tyttöjen kanssa ulos. Mentiin kävelylle. Ihailemaan talvisia maisemia. Kaunista.

Neulonutkin olen. Yksi työ tuntuu tuovan päänvaivaa. Kaksi kertaa olen yläosan purkanut ja aloittanut uudestaan. Nyt kolmatta kertaa yritän. Toivon että jo onnistuu.. Meinaa ottaa hermon päälle, kun ei onnistu.. ;) Tein sitten illalla sukkaa. Sellaista minkä tietää että onnistuu.

p.s. ystävä arpoo ;)

5 kommenttia:

 1. on ollut kyllä tosi kylmä viikonloppu. Onneksi tänään hieman lauhempaa. Mekin mentiin Poitsun kanssa pihalle leikkimään.

  Tsemiä neuleprojektin kanssa.Toivottavasti pian onnistuu <3

  VastaaPoista
 2. toivottavasti on ollut mukava tyttöviikonloppu. Tosi kylmää on ollut.. hrrr. Mitäs oikeen neulot, kun et pääse eteenpäin? Toivottavasti saat ongelman ratkaistua :)

  VastaaPoista
 3. tinyangel, kiitos. nyt näyttäis onnistuvan. ehkä.

  pumpsi, teen omasta päästä helmille tunikaa/mekkoa ja yläosa jatkuvasti liian iso.. :P nyt ehkä alkaa olla ok...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista ja osanotosta blogissani! Päivä kerrallaan mennään. Vähän helpottaa, kun Tomu on saateltu lepoon konkreettisesti eilen, kun saatiin tuhkat. Kotiintuleminen on edelleen todella vaikeaa, mutta kerta kerralta helpompaa. Enää en purskahda itkuun, kun astun kotiovesta sisään.

  VastaaPoista
 5. Monna, Suru vaihtuu pikkuhiljaa lämpimiksi muistoiksi. tollanen suru ei kokonaan häviä koskaan. Mutta ajan kanssa se helpottaa <3

  VastaaPoista