lauantai 29. tammikuuta 2011

ruskeaaKävin eilen kaupassa. Uusia lankoja tarttui mukaan aika läjä. mm. puroa, 7veljestä raita (sateenkaari), 7veikkaa ja muutamia poistolankoja. esim ruskeaa nallea halusin ja sitä oli vielä 3 kerää kaupan hyllyllä jäljellä tarjoushinnoin.

Sari kyseli miten puro- lanka käyttäytyy käytössä, nyppyyntyykö ja miten pesussa. Sillon en oikein osannut vastata kun en ole uskaltanut siitä sellaista käyttövaatetta tehdä. Lähinnä olen tehnyt myssyjä ja villapaitoja jotka menevät lämmikkeeksi paidan ja toppapuvun väliin eli eivät niin sotkeennu ja ole jatkuvassa käytössä jne. Mutta nyt aion "repäistä" ja ostin puroa ja aion tehdä siitä itselleni villatakin. Saas nähdä kuinka käy. :)

4 kommenttia:

 1. iHANIA LANKOJA OLET OSTANUT. oN MUUTEN KOMEA SORMUS SINULLA KUVASSA. MURMELI

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Iso sormus on ostos vuosi sitten hm:ltä.

  VastaaPoista
 3. Minä en ole uutuuslankoja vielä ostanut, entisissäkin on tekemistä. :) Uusi, kirkkaankirjava Puro kyllä vähän houkuttelee... Olen tehnyt Purosta itselle ja lapselle käyttövaatetta, ja kyllä se aikalailla nyppääntyy. Mutta aika helposti nypyt saa siitä poistettua.

  En halua osallistua arvontaa, koska tuo kirja minulla jo on, mutta onnea 1-vuotiaalle blogille! Täällä myrskysi aika tavalla jo illalla, meillä ei onneksi sähkökatkosta ole ollut. Paranemisia pienelle potilaalle, mahataudit ovat inhottavia!

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit tuossa seiskaveikassa!

  Kiitos Nzqulle tiedosta :) Oma kasa Puroa odottaa edelleen aloitusta...

  VastaaPoista