sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Halloween väistyy joulun tieltä..
Eilen menin kolmen vanhimman lapsen kanssa kylän Karkki tai kepponen tapahtumaan. Rusina oli isin kanssa sillä aikaa mummilla ja papalla. Oli kyllä kiva tapahtuma. Lapset kävivät mm discossa, pomppulinnassa, temppuradoilla, moporadalla, kasvomaalauksessa jne.

Sieltä kun tulimme kotiin, pojat juoksivat naapuriin ja pukeutuivat naapurin pojan kanssa halloween asuihin. Sitten kävivät naapurustossa kiertelemässä: Karkki tai kepponen! Innokkaat pojat tulivat illalla takaisin kotiin saamiensa palkkioiden kanssa. Kotona laittelin vähän Halloween herkkuja esiin ja katselimme Talentin.

Tänä aamuna Halloweenkoristeet lähtivät meiltä pois. Tilalle laittelin jo jotain pientä odotusta joulusta....

(Eilen puuhailin aamupäivästä oikein urakalla. Maalailin ja siivoilin. Suunnittelin. Jotain uutta perheenjäsentä varten.. )

2 kommenttia:

  1. mitäs kaikkea teit uutta tulokasta varten? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen ostellut vilttejä yms. Viikonloppuna tyhjättiin, siivottiin, maalattiin jne yksi tyhjä tila ja tehtiin siitä kelvollinen Taistolle. Niin että sillä on välillä paikka jossa olla niin että uusi perheen jäsen saa rauhassa tutustua paikkoihin. Ja Taisto voi olla omassa paikassaan esim silloin kun vien Peikkoa eskariin kun ei varmastikkaan uskalleta jättää elukoita heti kaksin... ;)Meillä kun ei noita ovia ole kauheesti tässä alakerrassa niin ei muuten oltais saatu niitä erilleen.. :)

      Poista