tiistai 6. marraskuuta 2012

Kassi aarre
Eilen Esikoinen meni kouluun, Peikko eskariin ja Helmi kerhoon. Minä ja Rusina tehtiin kerhon aikana maanantaisiivous. Tai lähinnä minä, välillä Rusina auttoi. Mutta teki myös palapelejä ja leikki prinsessoilla.

Kerhon jälkeen menin tyttöjen kanssa leikkipuistoon. Kerho loppuu 12.00, eskari 13.00, tuntuu tyhmältä mennä käymään vajaaksi tunniksi kotona joten jos vaan keli sallii niin kerho päivinä mennään odottamaan eskarin loppumista päiväkodin vieressä olevaan leikkipuistoon.

Eskarin jälkeen leivoimme omenapiirakkaa. Sen jälkeen olikin sitten hetki aikaa vain nauttia kotoilusta. Laittelin kynttilöitä palamaan joka huoneeseen. Vaihdoin olohuoneen pikkukaapin päälle jo jouluisempia kynttiläsomisteita. Ihanaa fiilistä.

Pojat lämmittivät meille pihasaunan ja saunoimme illalla koko perhe. Sen jälkeen jälleen kynttilöitä. Rahkaa, tulevan perheenjäsenen pesäpaikan laittelua kuntoon, maajussit telkkarista.

Äitini synttärikahveilla löysin vanhan jenkkikassini. Ihana! Sen otin mukaani kotiin. Lisäksi otin mukaani vanhan uninorsuni. Sellainen käsintehty pehmonorsu jonka olen saanut vauvana. Tärkeitä juttuja...

Tänään menen tyttöjen kanssa aamupäiväkahville siskoni luokse!

Mukavaa viikkoa kaikille, nautitaanhan valojen loisteesta tässä pimeydessä!

Sade

2 kommenttia:

  1. Kiva kun vanhemmilta löytyy tuollaisia aarteita. :) No nyt saatiin sitä lunta. Vähän valoisempaa. :)

    VastaaPoista
  2. tinyangel, on kyllä kiva kun ovat säästäneet jotain tavaroita. Varsinkin leluja. Nyt sitten meidän lapset saavat leikkiä niillä ollessaan mummulla ja papalla. :)

    VastaaPoista