perjantai 2. marraskuuta 2012

Lepakkoja, kummituksia ja pöllöjä!

Meillä saa vielä Halloween näkyä. Pojat suunnittelevat pitävänsä ystävänsä kanssa lauantaina Halloweenbileet. Saas nähdä miten pirskeet onnistuvat. Kovasti ainakin suunnittelevat.

Kävin eilen kirppiksellä (tarkoituksena etsiä pojille toppahousuja ja Peikolle juhlavaatetta, juhlapaita löytyi 1e, muita ei tuosta listasta mutta paljon kaikkea muuta kyllä... ) ja ostin tuon Partyämpärin. Siinä onkin sopivat värit myös tähän Halloween huumaan. Taidankin täyttää sen karkeilla jos tulee " Karkki tai kepponen" kolkuttelijoita oven taakse.

Käykö teillä Halloween kolkuttelijoita, näkyykö Halloween teillä mitenkään? :)

Huutonetistä olen ostanut itselleni pöllökoruja. Ihania! Mm tuon pöllösormuksen. Sen lisäksi pari pöllökaulakorua rikki menneiden tilalle.

Viikot menee nykyään ihan hujauksessa. Kyllä näiden ihanaisten lasten kanssa on niin vilskettä ja vilinää. Menoa joka suuntaan että ei tarvitse enää miettiä miten päivät saisi kulumaan ;) Tänäänkin koko päiväksi jotakin. Aamusta vien Peikon eskariin, Helmin kerhoon. Esikoinen kouluun. Sitten Rusina menee papalle kerhon ajaksi ja minä menen äitini luokkaan teettämään oppilaille isänpäiväaskartelut. Jännää! :)

Halloweenin taikaa vielä toivottelen hetken aikaa sitten alkaakin joulu näkymään pikkuhiljaa ympärillä....

Sade

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti poikien juhlat onnistuvat! Meillä ei Halloweenia juhlita kotona ollenkaan.Ei ainakaan vielä. Ei laiteta mitään koristeitakaan yms. Toki käydään Halloween juhlissa muualla. :) Koskaan ei ole myöskään oven takana käynyt kukaan...pääsiäisnoitia vasta keväällä.

    VastaaPoista
  2. Meillä halloween on näkynyt jo ennen lapsia. Johtuen siitä että se on kuulunut muutaman vuoden omaan lapsuuteen kun asuimme Kanadassa. Nykyään kyllä aika paljon näkyy täälläkin, kouluissa, päiväkodeissa jne. On halloween juhlia, tapahtumia. Mutta ehkä se ovelta ovelle kiertely ei ole vielä tänne tullut tavaksi... :)

    VastaaPoista