torstai 29. marraskuuta 2012

Pitsisukat
Meillä on kynäpurkit aina keittiössä esillä. Ja ne ovatkin joka päivä lapsilla kovassa käytössä. Väritetään värityskirjoja. Piirretään. Leikellään ja liimataan. Terottelen kyniä vähän väliä taas terävimmiksi ja liimapuikkoja kuluu. Mukavaa touhua.

Nyt onkin kaikki lapset kotona. Kolme vanhinta vesirokossa. Pienin jo siitä selvinnyt, muutama pieni rupi vielä rokosta muistuttamassa.

Sain valmiiksi pitsisukat pukinkonttiin. Ohje on Novitan talvi 2010 lehdestä. Olen tällä ohjeella tehnyt aikaisemminkin sukkia. Lankana 7veljestä. 3,5mm puikot. Koko n 38.

2 kommenttia:

  1. meillä ei ole, ne pitää pitää vielä piilossa, kun on pari kertaa yllätetty piirtämästä seinään.. jouluaskartelut pitäisi kyllä alottaa, nyt etsitään motivaatio siihen. noi sukat on tosi kauniit <3 mä en osaisi.. samalla ohjeella tehdyt sukat on taas käytössä, mitkä sain joku vuosi sinulta <3 ihanan lämpöiset ja ihanan väriset <3 paranemiset teille kaikille ja kiitos joulukaakaosta <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kyllä mä uskon että osaisit, kun tutustut ohjeeseen :) teet niin paljon kaikenlaista<3 Kiitos. Toivottavasti huomenna olisi jo parempi päivä. Tänään huonompi kuin eilen. Tai ainakin yhtä huono :( ps. juon par'aikaa joulukaakaota. :9

    VastaaPoista