keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kirppisreissu joka ei sitä ollutkaan..Kotoliving lehdessä oli kaunis kynttilälyhty tehty lasipurkista ja pitsiteipistä. Ajattelin että tuollaista pitisteippiä pitäisi saada.

Sitten näin Apinalandia- blogissa että oli ostettu Clas Ohlsonilta pitsiteippiä ja tehty tälläinen kaunis kynttilälyhty. Laitoin mieleeni tuon kaupan, sinne pitäisi päästä.

Eilen päätin mennä tyttöjen kanssa kirppikselle. Ajelimme kaupungille kirppiksen pihaan. Kirppis aukeaisi 10min päästä joten odottelimme autossa. Sitten Helmi ilmoitti takapenkiltä että NYT olisi päästävä vessaan! Ei sitten mentykkään kirppikselle vaan lähellä olevaan kauppakeskukseen.

Samalla kun riensimme uuden kauppakeskuksen käytävää pitkin vessoille niin huomasin että siinä matkan varrella oli Clas Ohlson! Sinne siis menimme kun pääsimme. Ja siellä oli kuin olikin tuota kaunista pitsiteippiä. Kaksi pakettia oli jäljellä, otin molemmat! Ja samalla otin yhden paketin washiteippiä.

Mulla oli aikoinaan, kun pojat olivat pieniä, radio keittiössä. Hyvät jutut ja musiikki sai minut aina hyvälle tuulelle. Musiikki vaikuttaa muhun niin positiivisesti! Radion puuttuminen tuli tuolla kaupassa mieleeni ja katsoin mitä löytyy. Löysinkin ihanan pienen punaisen radion 14,95 ja se lähti mukaani myös!

Tyttöjen shoppailujaksaminen oli kulutettu loppuun tuolla kaupassa joten kirppisreissua ei tullutkaan vaan lähdimme kotiin. Kirppisreissun peruuntuminen ei haitannut yhtään kun sain tuolta Clasulta niin kaikki mitä olenkin pitkään halunnut!

Tulimme kotiin, laitoin radion päälle (miten onnellinen olenkaan hyvä musiikin soidessa. Tanssimme keittiössä tyttöjen kanssa pitkin päivää! :) ) ja tein kaksi kynttilälyhtyä pitsitarroista. Yksinkertaisen kaunista. Ihanasti pitsikuviot heijastuvat kynttilän palaessa.

- - -

Päivällä huomasin että Helmi ei ole ihan kunnossa ja mittasin 38,3 kuumeen. Ja viime yön aikan oli ilmestynyt näppyjä sinne ja tänne eli vesirokko on täällä taas..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti