torstai 15. marraskuuta 2012

Kotona
* Otin taas yhden kaapin oven pois keittiöstä. Avohyllyille tuli mm kahviastiasto. Vanhempieni vanha astiasto jonka jokin aika sitten sain. Pidän tuosta kovasti.

* olohuoneeseen laitoin valot maljakkoon. sitä kaipaa niin kovasti valoa tähän pimeyteen ja vesisateeseen.. Ja tuo sitä ihanaa joulufiilistelyä.

*Kotoliving- lehdessä on neuleohje neuletakkiin, joka tehdään tilkuista. Se on sellanen jatkuva ohje, pikkuhiljaa tuleva (kotoliving-lehdissä ja kotoliving sivuilla) eli ei ole mitään tietoa mitä olen oikeasti tekemässä... Mutta ajatus oli niin kiva ja houkutteleva että päätin lähteä mukaan! :)

(Istun lattialla ja Helga nukkuu sylissäni. On se vaan ihana! :) )

2 kommenttia:

  1. Hei taasen. Teillä on siellä niin ihanan kaunista ja kodikasta. Minullakin on sisällä valoja ja kynttilöitä kuluu. Tuo teidän ihanuus helga on kyllä aivan suloinen. Sen kanssa ei tule varmaan pitkä aika. Kuinka isoksi se muuten kasvaa? Eläimet yleensä tulevat keskenään hyvin toimeen. Onkohan se joku luonnon laki.Kopiseeko sen jalat, kun se kävelee? Minä hassuja kyselen. On varmaan kaikkien lellikki. Ihanaa joulun odotusta teille kaikille. anne

    VastaaPoista
  2. kiitos Anne! Helga on kyllä mahtava. Nukkuu aika paljon mutta muuten on todella seurallinen. Nykyään kyllä paljon Taiston kanssa. :)) Jännitettiin tuota yhteen sopivuutta ehkä sen vuoksi niin paljon kun Neta ei tule kenenkään muun eläimen kanssa toimeen. Siksi viettääkin eläkepäiviään vanhempieni luona n kilsan päässä. Mutta huh helpotusta kun taisto ja helga on kaverukset! :) kyllähän noi sorkat kopisee ihanasti kun kävelee. täysikasvuinen possu on n säkä 50cm ja paino 30-100kg.. yhtään ei siis tiedä minkäkokoinen on tulossa.. :) kiitos samoin hyvää joulun odotusta sinulle!

    VastaaPoista