sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Turnaussukat


Eilinen turnauspäivä oli loistava! Iloista pelaamista, jokainen joukkue sai mitalit. Esikoinen teki maalin, syötti yhden ja sai oman joukkueensa reilu pelaaja pokaalin. Voi riemua!

Turnaus oli pitkä. paikalla oltiin 9.30, kotiin lähdettiin 16.00. Siinä ajassa ehdin neuloa samalla kun kannustin lähes kokonaan pitkävartiset villasukat. Ensimmäisen sain kokonaan valmiiksi ja toisen kantapäähän saakka. Valmiiksi tein sitten illalla telkkaria katsellessani.

Malli on sama kuin monissa muissakin pitkävartisissa tekemissäni sukissa. Joskus tälläiset tein ja huomasin mallin juuri sopivaksi. Siis nämä on perussukat, muutamilla kavennuksilla omasta päästä. Lankana 7veljestä raita (saatu lahjaksi ystävältä, kiitos! :) ), 3,5mm puikot. Tähän malliin riittää juuri yksi 150g kerä.

Kävin tänään yksin kaupoilla tonttuilemassa. Samalla reissulla ostin valkoiset pöytäkynttilät (kotona laitoin niihin noi numerot ja kynttilät saavat olla jo esillä keittiössä odottaen ensimmäistä adventtia) ja tuon ihanan punalakkisen tontun.

Kohta lähden äitini kanssa omaan harrastukseeni, Powerdanceen. Vielä on muutama kerta jäljellä ennen joulutaukoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti