tiistai 20. marraskuuta 2012

Vesirokko

Muutama viikko kuulin futiskentänlaidalla että on ollut vesirokkoa. Perjantaina kuulin kerhotädiltä että on ollut vesirokkoa. Sunnuntaina huomasin että Rusinalla on vesirokko. Muilla lapsilla ei vielä ole mutta todennäköisesti nyt sitten kiertää kaikki lapset. Heillä kun kenelläkään ei ole sitä vielä ollut.

psst. Eilen illalla Taisto makoili kyljellään olohuoneen lattialla ja Helga meni Taiston kyljen päälle seisoskelemaan.  Taisto vaan vähän nosti päätään että mitäs nyt.. Ihanaa kun tulevat toimeen keskenään!

4 kommenttia:

 1. ihania valoja teillä! Munkin pitäis alkaa kaivelemaan jo pikku hiljaa jotain joulujuttuja, ainakin valoja esiin.Toisi niin ihanaa tunnelmaa tähän harmauteen. Kiva kuulla, että Taisto ja Helga tulevat jo toimeen. Toivottavasti lapset sairastavat rokon niin, ettei tulisi kovinkaan pahaksi. Hyvä se on sairastaa lapsena, mutta on se silloinkin inhottava. Toivottavasti se vaahto auttaa kutinaan. <3

  VastaaPoista
 2. Tsempit jotta rokko olisi yhtä armollinen teillä kuin se oli meillä :-) Kaikki viisi sairastivat putkeen vuoden vaihteessa, ilman suuria "ylikutinoita" tahi kuumeita.

  VastaaPoista
 3. Paranemisia :)

  Onpa kivat valot! Itsekin olen jo parit valot ripustellut ja lisää voisi laittaa...

  Ihana tuo Helga :)

  VastaaPoista
 4. tinyangel, valot kyllä tuovat niin ihanaa fiilistä. rusinalla ainakin rokko meni aika hyvin. on jo voiton puolella. muilla lapsilla ei ole vielä.

  rva vaaksanheimo, Rusinalla ainakin meni ilman kuumetta sun muita. onhan se vielä ruvilla mutta taidetaan olla voiton puolella *kopkop* muilla ei tosiaan ole vielä merkkejä, mut luulis tulevan..

  virkattu lintu, kiitos! Valot ovat kyllä ihania. Mulla makuuhuoneessa noi kuvissa näkyvät. olohuoneessa lyhdyssä yhdet ja lasimaljakossa toiset ja keittiössä kynttelikkö. IHanaa valoa!

  VastaaPoista