perjantai 8. helmikuuta 2013

Innostus!





Tänään postilaatikkoon kolahti uusi Novita. Selailin sitä ja mieli innostui! Katselin kevään uusia lankavärejä ja ne on ihania!

Innostuin uudesta bambulangasta. Siitä on kiva tehdä tiskirättejä. Innostuin hankolangan uusista sävyistä. Sekä isovelilangan sävyistä. Mieli tekisi kaupoille ostamaan noita ihanuuksia..

Noita lankoja ja värejä katsellessani mieleeni palautui neule, joka on lojunut keskeneräisissä töissäni vuosia. Aloitin syksyllä 2009 neulomaan itselleni okrankeltaisesta isovelilangasta neulepaitaa. Sain tuolloin takakappaleen valmiiksi ja sen jälkeen se on ollut koskemattomana. Nyt tuon uuden Novitan innoittamana kaivoin ohjelehden (Sk syyskuu 2009) ja langat esiin ja aloin neulomaan etukappaletta. Langan väri on houkutteleva, kuten myös neulepinta. Innostus on korkeella, tekee mieli neuloa!

Joten eikun puikot heilumaan!




8 kommenttia:

  1. Ihana Innostus!
    Se on kutkuttava tunne kun keskeneräinen työ yhtäkkiä herää taas innostavaksi.
    Niin keväinen väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihana fiilis neuloa tuota kauan kesken ollutta työtä. Se on ollut usein mielessäni ja on ollut kynnys tarttua siihen. Nyt on ihanaa huomata kuinka vauhdilla se edistyy!!

      Poista
  2. Neulepaidassasi on aivan ihana väri ja malli!

    Ai ihastuit uuteen bambulankaan!? Kiva lukea siitä.
    Minäkin pidän siitä ja olen vasta yhden tiskirätin tehnyt siitä. Päättelin sen äsken ja ajattelin, että olisipa joku jonka kanssa vaihtaa tästä ajatuksia! Vähän neulomuksen pinta tuntuu jopa silkkisen sileältä. Pyyhkiiköhän se hyvin pintoja??

    Hanko-langassa on kivoja värejä tosiaan. Oletko kutonut siitä tiskirättejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okrankeltainen kyllä kolahtaa muhun! Vaatteissa ja asusteissa. Ihana väri!
      Täytyykin tehdä taas postaus tässä joku kerta tiskiräteistä. On kyllä kiva huomata mitkä langat ovat hyviä ja miten toimivat. Oon aikaisemminkin kirjoittanut akryylilangasta räteissä. Oletko kokeillut? Niissä ei ole niin hyvä se imukyky mutta tahranpoistajana loistava!! Oon tehnty niistä siivousriepuja ja keittiönpöydän puhdistuksessakin tän katraan kanssa loistava. Esim kuivunut kiisselitahra ei lähtenyt puuvillarätillä hankaessa mutta akryylirätillä lähti heti! kannattaa kokeilla. 100% akryylilankaa siis. ;)
      Hankolangasta en ole tehnyt tiskirättejä. Aika paksua lankaa, kestäisiköhän kuivua kauan? Mutta kesähattuja olen siitä tytöille tehnyt. :))

      Poista
    2. Kiva kun vastasit tähän!
      Haen kirjoituksesi akryylilangasta. Olen tehnyt siitä yhden rätin ja käyttänyt sitä. Se tosiaan hankaa hyvin.
      Ihan mukavaa, jos ehdit joskus tehdä postauksen tiskiräteistä.
      Sinulla on ohjelmaa riittämiin!
      Ensi kuussa aukeaa taas pajutallikin, vaikka kesällä vasta siellä on paras käydä. Aiomme kyllä mennä heti kun se aukee, kahville vaan.

      Poista
    3. Pajutallia mekin olemme muistelleet. Viime kesänä ensimmäisen kerran kävimme ja nyt kun paikan löysimme niin varmasti käymme joka kesä. Me odotamme kesään saakka ja sitten menemme nauttimaan siitä ihanasta tunnelmasta! <3 Lapset ovat muistelleet niitä possuja. :))

      Poista
  3. mullakin monen monta työtä kesken...yksi ollut jo ainakin 4-5 vuotta tekeillä...saisimpa ees tuon Poitsun jutun tehtyy. Ennen kun poika kasvaa...no lapsen lapsille sittn hih! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten jutut saa kyllä nopeasti tehtyä kun niin pieniä, mutta nyt sulla toki kädet täynnä muita töitä... <3 Mullakin on ton okrankeltaisen lisäksi vielä kaksi isompaa työtä kesken. Kaikki niistä itselleni.. :)) Sitten vielä yhdet sukat ovat puikoilla. On kyllä kivaa että on mistä valita kun puikkoihin tarttuu :))

      Poista