maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulukuusi


Kerällä- kirja on kyllä niin ihana. Selailen sitä aina välillä. Muuten vaan katselen kauniita kuvia tai sitten haen inspiraatiota. Olen kaivannut muovipusseille paikkaa. Jos ne ovat verhon takana keittiössä tiskipöydän alla, niin Helgan lempipuuhaa oli ottaa muovipusseja sieltä ja repiä ne..

Kerällä kirjassa on ohje säilytyspussukalle muovipusseja varten. Sellainen joka saisi roikkua ihan esillä. Sellaisen sitten päätin tehdä! Lankakopasta löytyi tarpeeksi vihreää puuvillalankaa joten siitä se tuli! Pussukka on virkkaamalla tehty. Lisäksi käytetty juuttinarua.

Eilen aamulla pengoin laatikoita joissa omia helmi yms tavaroita. Vastaan sattui valmis sormuspohja. Päätinkin sitten samantien tehdä siitä sormuksen. Lisäilin rautalangan avulla pohjaan erivärisiä helmiä. Sormuksesta tuli ihan kiva. Sopivan runsas ja blinbling jouluun ;)

Kävin eilen kaupoilla. Piti ostaa poljinroskis keittiöön. Samasta syystä kuin muovipussien kanssa.. Eläimet kävivät penkomassa roskista kun silmä vältti.. Joten nyt keittiössä kannellinen roskis. Jos ei estä, niin ainakin hidastaa eläinten tuhoja.. ;)

Samalla silmiini osui tarjous: kolme lyhtyä kympillä. Otin ne. Olinkin halunnut pihalle puihin lyhtyjä roikkumaan. Kaksi vein ulos (kuvassa molemmat vielä omenapuussa, mutta lopulta veinkin toisen roikkumaan tammen oksalle) ja yhden jätin keittiöön.

Eilen oli se päivä jota lapset olivat odottaneet: meille tuli kuusi! Lapset koristelivat kuusen innoissaan. Ihana, ihana joulukuusi. Harmi vaan kun vanhat kuusenvalot eivät toimineetkaan.. Mutta mies lupasi hankkia tänään uudet. Kyllä se kuusi vaan ne valotkin kaipaa. Rakastan sitä kuinka iltaisin saa istua joulukuusen valossa...

Olohuoneen kattovalaisin sai myös jouluasun. 4 koristetta ostin eilen ja vaaleanpunainen käpy ja joulupukki vanhoja, saatu anopin joulukoriste kätköistä. (lapset saivat ne mummiltaan yksi joulu)

Eiliseen mahtui myös huolta. Lähettelin illalla nukkumaan mennessäni parantavia ajatuksia matkaan ja toivon kaiken olevan tänään jo paremmin.

2 kommenttia:

  1. toivottavasti huoli on helpottanut <3 ihanaa joulutouhuilua muuten <3 kuusi oli täälläkin mieluinen juttu, heti kun poitsu sen näki, piti alkaa koristelemaan :D voi sitä lapsen riemua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huolta on vielä, mutta on jo parempaan päin! Onneksi. Joulukuusi on vaan niin ihana asia. Saa paljon iloa aikaan. Lapsilla ja aikuisilla.

      Poista