sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulusiivous


Eilen tein joulusiivouksen. Ei, meilläkään ei kaappeja yms siivoilla.. Mutta heitin matot pihalle. Imuroin, pesin lattiat. Laittelin tavaroita. Pesin pyykkejä. Yleisilme suht siistiksi, mutta ei mitään stressisiivousta. Täällä on kuitenkin taas hyvin pian paikat sekaisin, koiran karvoja nurkat täynnä jne joten silleen iisisti otetaan. ;)

Siivouksen jälkeen laittelin uudet kärpässieni koristeet oksille roikkumaan. Joissain blogeissa tuollaisia nähnyt ja ihastuin. Omani löysin Prismasta.

Laitoin olohuoneeseen kuusenmaton valmiiksi joulukuusta odottamaan. Taisto oli matosta riemuissaan, ajatteli kai että sille sen hain kun meni heti maton päälle nukkumaan :) 

Ulkovaloja lapset ovat kaipailleet. Olen aina sanonut että en laita johtoja pitkin pihoja kun eläimet kuitenkin sotkeutuisivat niihin.. Siis nuo omat, jotka välillä juoksentelevat hepuleissaan ympäri pihaa ;) Viime kesänä meille tuli tuo katos vihdoin ulko-oven päälle joten siihen sai nyt kivasti ulos valot. Ostin valot Tiimarista kun siellä jo kaikki joulujutut -50%. Nyt on meilläkin ulkona valot!

Illalla lasten mentyä nukkumaan join glögiä ja pakkailin loput lahjat. Sitten sohvalle pötköttelemään Helga kainalossa (toka vikassa kuvassa siis minä ja Helga) ja katselin vielä telkkarista leffan. Unelmien Manhattan. Mulla on se dvd:lläkin mutta katsoin sen taas. Aina yhtä ihana.

Tänään sytytettiin kaikki neljä adventtikynttilää. Joulu on pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti