lauantai 28. joulukuuta 2013

Lahjoja




Minäkin sain jouluna ihania lahjoja.

mm. Kynttilöitä, kynttiläsomiste, suklaata, lankaa, lapaset (kuvassa myös 4v:n saamat lapaset), pehmopöllön, oloasun, saunatakin, neuletakin, rahaa alennusmyyntejä varten ..

Rahoja kävinkin heti eilen tuhlaamassa siskoni kanssa kauppakeskuksessa. Kiertelimme monta tuntia kauppoja, välissä joimme kahvit. Ostin jotain lapsille, mm 3vuotiaalle takin -60%. Sitten ostin pienenpieniä vauvanvaatteita -70% alesta baby born nukeille. Itselleni löytyi sellaista rentoa vaatetta: collegehousut, t-paita, huppari sekä jumppaan asu (housut ja toppi).

Kauppareissun jälkeen tytöt jäivät mummulle ja papalle yöksi, jossa myös serkkutyttö. Minä ja mies lämmitettiin pihasauna. Ja illalla vielä menimme poikien kanssa katsomaan kylän ilotulitusnäytöstä.

Tänään meillä on täällä synttärisankari : Taisto 4v! (joka tällä hetkellä myöskin lääkekuurilla ja kipulääkkeet päälle. Eilen oli eläinlääkärireissu kynnen vuoksi. )

6 kommenttia:

  1. ihania ylläreitä löytyi paketeistasi <3 myös niistä, joita itse annoit. <3 vauvan hattu on testattu, ja on juuri sopiva, samoin hanskat (poitsu ihastui niihin) ja liivi. Uudet korvikset roikkuu korvissa. Kiitos ihanalle <3 kilttejä on näemmä oltu siellä, samoin myös täällä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun sopivat. Ja kiitos sinulle! Tyttö vietti joulunpyhät uusissa farkuissa ja huippu-paidassa! Lapaset ovat myöskin olleet kovassa käytössä.

      Poista