torstai 12. joulukuuta 2013

Kukkasukat
Eilen meinattiin mennä perhekerhon puurojuhlaan, mutta mäenlasku veikin voiton! Plussakeli, liukasta ja lumet alkoivat sulaa mutta vielä pystyi laskemaan! Laskun jälkeen vielä tytöt pyörittelivät isoja lumipalloja. Ulkoilun jälkeen maistui lämmin puuro.

Päivällä tytöt olivat lähdössä mummille ja papalle kun minun piti käydä asioilla. Vajaa tunti ennen lähtöä 4v alkoi vaatia että haluaa kukkavillasukat jalkaan! Ja tietenkin pienempi perässä. Noita haluamisiahan näiden ikäisellä on paljon ;) eikä tosiaankaan aina saa mitä haluaa, mutta nyt tällä äidillä välähti!

Pyysin tyttöjä hakemaan eteisen kopasta villasukkansa, itse hain sillä aikaa lankaa (aivan ihanaa novitan usvaa) ja koukun. Ja niin virkkasin neljä pientä kukkaa ja ompelin ne villasukkiin kiinni. Näin tytöt saivat jalkaansa kukkavillasukat ja olivat tyytyväisiä ;)

Kohta lähden viemään 4vuotiasta kerhoon. Onkin viimeinen kerhokerta, ensi viikolla sitten vielä juhla. Ajattelin sillä välin vähän raivailla tätä kotia kuntoon, tää on ihan aina kuin pyörremyrskyn jäljiltä...

6 kommenttia:

 1. Vau, sinä olet taitava ja tomera ja kiltti äiti. Ihanat sukat tuli, täydelliset kukkasukat.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Arvaapas mietinkö sitä tilausta ja nimeä pitkään ja mietin, että tunnenko mä jostain. En ehkä oo sun nimeä kokonaan aikaisemmin kuulutkaan, mutta jotain tuttua siinä oli.

  Toivottavasti koru oli sellainen kuin piti. Sopiva ja kaikinpuolin mieluinen.

  Iloa joulunodotukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Koru on aivan ihana!! Kiitos samoin. <3

   Poista