keskiviikko 18. joulukuuta 2013

JouluvalotOlin luvannut tytöille että kun heidän huone on siisti, niin sinne laitetaan jouluvalot. Eilen hain vintistä eteiseen jouluisen kynnysmaton ja samalla silmiini osui meidän vanhat värikkäät jouluvalot. Siitä se sitten lähti! Päätin että nyt tyttöjen huone kuntoon ja ne valot ikkunaan!

4v oli yhä kovassa kuumeessa, mutta minä ja 3v siivottiin innolla tavarat paikoilleen, roskat roskikseen jne ja sitten laitettiin valot ikkunaan! Puupölkyn päälle pääsi pari joulunallea joulua viettämään.

Mukavaa sairaspäivän puuhaa on leipominen. Eilen teimme marjapiirakkaa. 4v jaksoi nousta leipomaan mutta muuten vietti koko päivän sohvassa makoillen yli 39 kuumeessa.

Eteisen tikkaatkin saivat jouluista ilmettä. Kaipaan kovasti joulumusiikkia. Joulu cd:tä minulta ei löydy. Sellainen pitäisi ehdottomasti vielä saada :) Mutta muuten joulu näkyy täällä jo niin kivasti että vaikka lunta ei olekkaan (ei valkeaa joulua) niin joulumieli on korkealla! Rakastan niin kovasti joulun aikaa. Sen tuomaa tunnelmaa. Rauhallisuutta, iloa.

6 yötä..

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista 4 vuotiaalle!
  Kaunista ja jouluista on jo lastenhuoneessa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lasten huoneet on kyllä sellaisia että ne ei kauaa siistinä pysy.. ;) Mutta niinhän sen kuuluukin olla. <3

   Poista
 2. Paranemisia pikku-tontulle <3

  Meillä lapset bongas Helgan kuvan kun tänne kurkistin. "ihana-ihana, voitaisko mekin hankkia possu..."

  Meiltä löytyy joulumusiikkia ja sitä kovasti soitellaan kanssa. On cd-levyjä ja sitten olen kaapannut jouluiset lp-levyt itselleni kirpalta. Tykätään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Helga on kyllä suloisuus. <3 Kiima aikoina hieman rasittava ;) mutta ihana on!! <3 Joulumusiikkia on niin ihania kuunnella. Olen yrittänyt löytää radiosta sitä joulukanavaa mutten ole löytänyt sitäkään..

   Poista