perjantai 20. joulukuuta 2013

JuhlissaTytöt menivät eilen aamusta viettämään aikaa papan kanssa kun minä lähdin asioille. Siinä oli kivasti aikaa ennen lähtöä ja käytin sen mm Alinan kanssa lenkillä.

Iltapäivällä alkoi juhliin valmistautuminen. 4v lähti juhla-asuineen mummulle ja papalle. Kerhon joulujuhla sattui samalle illalla koulun juhlien kanssa ja pikkuneiti pääsi omiin juhliinsa mummun kanssa. Oli siitä riemuissaan!

Siinä iltapäivällä ennen juhlia selailin blogeja. Sieltä silmiin sattui Kerä blogin uusin juttu. Ja sitten välähti! Tuollainen panta olisi tytöille kiva näin juhlia varten. Usein on joku kampaus: letti tai ponnari ja tytöt eivät sitten halua laittaa pipoa päähän kun ponnari tms painaa siellä alla. Panta olisi kiva matkaa varten, ei pienet korvat kuitenkaan palellu. Ja juhliin matkaamme kuitenkin autolla, joten ulkona ei olla paljon niin ei pipo ole välttämätön. Ja näillä plussa keleillä varsinkaan ;)

Kopasta löytyi Novitan Hile- lankaa. Paksua ja juhliin sopivaa, kun välkehtii hileiden ansiosta. 10mm puikoilla neuloin 2o2n neuletta sopivan pätkän. Sitten kapeat reunat yhteen. Virkkasin ketjusilmukoilla pätkän, siihen vielä pylväs kerros. Sen solmin pantaan rusetiksi. Ja valmis. Tämän tekemisessä ei kulunut tuntiakaan!

Ja tyttö tykkää pannastaan, oli se päässä koko illan, myös sisällä! :) Ja tyttö oli valmis lähtemään juhliin. Koululle katsomaan poikien esityksiä. Kaikki esitykset olivat mahtavia, kyynel meinasi vierähtää. Pojilla meni omat esitykset hienosti. Hieno juhlailta!

(Ja kun 4v näki pikkusiskonsa uuden pannan niin tilaus kävi! Hän haluaa oman. :) )

4 kommenttia:

  1. Kivan pannan teitkin ja nopeasti! Ihanat kynnet sinulla. Kaunis korukin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. paksu lanka ja paksut puikot, niin nopeastihan tuo tuli valmiiksi :)Kiitos. Nyt on kultaa kynsissä :)

      Poista