maanantai 9. joulukuuta 2013

Mäenlaskua


Ihanaa kun on vähän lunta. Saisi olla vähän enemmänkin.. Mutta onneksi edes tämä määrä. Ja hyvin tämäkin riitti mäen laskuun! Pojat viihtyivät hyvin eilen ulkona. Kokeilivat kotipihan mäkeä, Lähimetsän mäkeä ja sitten vielä lähdimme vähän matkan päähän isompiin mäkiin. Tuonne isolle mäelle lähdin minäkin mukaan ja pitihän se kerran kokeilla itsekin kuinka mäki luisti! :)

(Päälläni uusi ihanan pehmoinen harmaa neule, jonka ostin lauantaina kun kävin poikien kanssa kaupoilla&syömässä.)

Mies tuli viime yönä Saksasta kotiin. Jo oltiinkin odotettu! Isi jakoi aamulla tuliaiset, olikin osannut jokaiselle valita kivat jutut. Vaikkakin paras tuliainen oli se että isi tuli kotiin !

Tänään arki alkoi, esikoinen on jo lähtenyt kouluun, kohta ekaluokkalaisen vuoro. Ja sitten minä ja tytöt lähdetään pikkujouluilemaan ystävän & lasten luokse.

6 kommenttia:

 1. Ihana neule, tykkäisin itsekin! Ja lapset on kyllä mainioita, sama juttu meillä, osaavat iloita pienestäkin :) Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten riemu on kyllä ihanaa, ja tarttuvaa. Onneksi :)) Kiitos samoin!

   Poista
 2. ihanaa tosiaankin kun tuli lunta!!! kivoja pikku jouluja teille.

  VastaaPoista
 3. Kyllä lumi on tuottanut niin paljon iloa täälläkin. Pihalla viihtyvät tuntikausia ja piha sen näköinen jotta joka kolkka koluttu ;-) "kaikki lumet kaavittu talteen"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihanaa kun on lunta. Saisi tulla enemmänkin. Itse pärjäisin pikkupakkasilla ja vähälläkin lumella mutta lasten vuoksi toivon että tulee lisää lunta jotta pääsevät kunnolla lumihommiin :)

   Poista