torstai 19. joulukuuta 2013

KuusinauhaEilen oli vielä kotipäivä 4v sairastelun vuoksi. Mukavaa kotipäivän puuhaa on askarteleminen. Keksin että teemme kuusinauhat. Tähän tarvitsi erivärisiä papereita, juuttinauhaa, rei'ittimen, mustetta, tonttuleimasin, dymonauhaa, puunappeja..

Osa kuusista siis koristeltiin. Yhteen tuli puunappi, yhteen dymo teksti: hyvää joulua ja yhteen tontun kuva. Kivaa yhdessä puuhaamista.

Minun kuusi nauha tuli eteisen/olohuoneen väliin. (Joo, listat puuttuvat yhä.. :P Eikös se oo aina niin kun remonttia tehdään niin sitten ne listat ja viimeistelyt odottelee muutaman vuoden ennenkuin ne saadaan paikoilleen.. ;) Mutta tosiaan täällä yhä vaan suuret remontit/korjaukset kesken, joten pikkuhiljaa... Koitetaan tehdä niitä suurempia ensin.)

Tyttöjen nauhat koristavat heidän omaa huonettaan.

Eilen katselin meikkipöytääni ja tuntui että se kaipaa liinaa. Otin sitten mustaa puuvillalankaa ja koukun ja aloin virkkaamaan isoäidinneliötä. Musta lanka loppui ja tein loput oranssin sävyisellä kimaltelevalla langalla. Se olikin hyvä. Toi sopivaa väriä ja luksusta liinaan ;)

Tänään on joulujuhla ilta. Sekä kerholaisella että koululaisilla. :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis kuusinauha...ja tuo liina. Osaisipa minäkin tuosta vaan virkata...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä en osaa juurikaan virkata, siis mitkään monimutkaiset ei onnistu. Mutta isoäidinneliö onnistuu ja jotain pientä :)

      Poista