sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

pientä valmista

Viikonlopun aikana valmistui kotiin kaksi tiskirättiä lisää. Tein nyt vähän pienempiä kuin eka v.punainen rätti. Lankana taas tennessee, 3,5mm koukku.

Mies on pyydellyt puhelimelleen pussukkaa, nyt sain vihdoin aikaseks tehdä sen ja eihän siinä mennyt kuin hetki. Ohje Puikoissa! -kirjasta. lankana 7veikka, 4mm puikot& 4mm koukku. Kivan miehekäs nappikin löytyi nappipurkista.

Helmi viihtyy äidin nappipurkin kanssa. Nappeja on kiva ottaa purkista pois, katsella ja laittaa takaisin. Ja aloittaa taas alusta..

Rusina kasvaa ja kehittyy, tänään taas alkoi uusi viikko: 29+0 <3

5 kommenttia:

 1. Voi, tiskirättejä on hauska tehdä! Ne valmistuukin niin nopsaan ja niihin voi kokeilla jotain uutta mallivirkkausta tai -neuletta. Itse suosin hieman pienempiä, sillä liian isot roikkuvat tiskialtaassa (jos niitä siis säilyttää hanan päälle heitettynä).

  Tsemppiä raskauden vikalle neljännekselle! :D

  VastaaPoista
 2. kivoi tiskirättei ja hauska kännykkäpussukka! :)
  Ihana pikkuinen nappi tyttö. :)Meillä ei voi vielä antaa mitään pientä ku laittaa suuhun...

  kohta teillä sitten uusi vauva <3 <3

  VastaaPoista
 3. nzqu, Mä kans suosin nyt pienempiä. Tein ekaks sen isomman ja käytössä huomasin että voisi olla pienempi. Ja nyt siis oon alkanut tehdä noita pienempiä. ja tulee valmista ihanan nopeasti. eilen illalla taas valmistui yksi, joka menossa lahjaksi.. innostus päällä :)) kiitos <3

  tiny, Kiitti. Kyllä helmikin välillä laittaa jotain suuhun vielä mutta ei niin paljon. helpottaa kyllä kummasti kun oppii sen.. :) aika kyllä rientää, hassua että enää n 2,5kk laskettuun... <3

  VastaaPoista
 4. Ihan tuli mieleen aika, kun poika viihtyi neulatyynyni kanssa. Ei onneksi enään pistänyt suuhunsa, mutta muutoin sai jännätä, että mistä niitä löytyy.

  VastaaPoista
 5. pikkusisko, no onneksi ei niitä suuhunsa laittanut mutta varmaan sai sitten jännätä ettei jalkapohjastaan löytänyt.. :))

  VastaaPoista