perjantai 18. helmikuuta 2011

Pöllö sanoo huhuu
Tein Helmille pöllön. Samanlaisia olen tehnyt aikaisemminkin. Tyttö itse toivoi että tekisin hänelle sellaisen.

Pöllö syntyi lankakeristä jotka näkyivät eilisessä kuvassa. Jämälangoista siis.Myös täytteenä on jämälankoja eli niitä meni ihan kivasti. Pari jämäkerää kokonaan ja muutamaa sain pienemmäksi.

Fleesepalat leikkasin vanhasta pienestä jääneeksi vauvan fleesepuvusta.

Kyllä on kylmä! Aamulla mittari näytti -32. No, ei muuta kun heitin kaikki peitot pihalle raikastumaan. Sitä siellä kyllä nyt on: raikasta :D Harmi vaan kun pyykkivuoret nyt senkun kasvavat. Pesukoneen vesiletku kun on nyt näillä keleillä jäässä..

Aurinkoista viikonloppua!

p.s. Tänään alkaa hiihtoloma! Jee!

6 kommenttia:

 1. Teillä on taasen tapahtunut kaikenlaista. Minullakin on muuten kirkkaat värit nyt suosiossa. Tuo kevään odotuskohan vaikuttaa. Samoin pitäis alkaa isoäidinneliöitä virkkaamaan. Langat on jo ostettu. Ihanan pöllön olit tehnyt Rusinalle. Sinä olet niin kätevä käsistäsi. pakaksta on ollut aivan liikaa. Jospa pian hellittäisi. Hyvää viikonloppua sinne. murmeli

  VastaaPoista
 2. Kiitos taas ihanan positiivisesta piristysruiskeesta, aina sellaisen saa kun täällä käy :)

  Isoäidin neliöitä on koukuttava virkata! Yläasteella viimeksi sitä olen tehnyt, mutta muistan edelleen...

  Hyvää hiihtolomaa! :) Onko miehellä yhtään lomaa?

  VastaaPoista
 3. Annika, kiitti :)

  nonna, kiitos paljon.

  murmeli, Kyllä se kävät vaikuttaa niin paljon. mielivärit vaihtelee vuodenaikojen mukaan. isoäidinneliöitä on kyllä kiva tehdä. nyt alkaa jo multakin sujua. :D kiitos samoin.

  juliet, Kiitos itsellesi kauniista sanoistasi. <3 eikun neliöitä tekemään! :D
  kiitos. miehellä ei ole lomaa. menee maanantaina töihin. On nyt kyllä ollut tässä kotona 1,5viikkoa, sairaslomalla kylläkin. Ei meillä siis reissuja ole, mutta pieniä kivoja ohjelmia päiville, joita odotan hirmusti. <3

  VastaaPoista