tiistai 6. syyskuuta 2011

Huomenta
Aamukahvi maistui hyvältä uudesta oriflamen mukista.

Tänään oli oikein tohina aamu/aamupäivä. Aamulla heitin matot pihalle. Vein esikoisen kouluun, peikon kerhoon. Kävin tyttöjen kanssa viemässä postiin monta pakettia (myin äitiysvaatteita huutonetissä pois), samalla ruokakaupassa.

Imuroin, moppasin, laitoin matot paikoilleen. Syötiin. Vein pahvit, lehdet ja lasit keräykseen ja yhden kassin uffille. Laittelin puhtaat pyykit kaappeihin.

Pienen hetken neuloin, toisen hetken olin tyttöjen kanssa pihalla ennenkuin lähdettiin hakemaan Peikko kerhosta kotiin.

4 kommenttia:

 1. olipas touhua teillä. <3
  Ihanat vaatteet ja kengät sinulla.
  Munkin pitäis myydä äitiysvaatteet ja pojan vaatteita pois. Onneksi sain annettua suurimman osan pojan pikku vaatteista miehen siskon tulevalle vauvalle.

  VastaaPoista
 2. tinyangel, välillä on energiaa tehdä kaikenlaista. :)Kiitos. ostin muutamia uusia vaatteita syksyksi. mekko ja villatakki on uusia ostoksia ellokselta. kengät viime syksyltä. :) Se on aina kiva jos saa annettua vaatteita yms eteenpäin kiertoon. Nyt onneksi sain äitiysvaatteet nurkista pois. huutonetissä ne menee hyvin kaupaksi jos ei laita mahdottoman kovia aloitushintoja ;)

  VastaaPoista
 3. ihana touhuaamu <3 no mutta niin on meilläkin, tosin tehdään pihahommia ;) ja niitä riittää..

  VastaaPoista
 4. pumpsi, välillä se kaikki tohina on niin ihanaa. Ja sitten taas toisinaan on ihanaa vaan käpertyä sohvalle. Kuten tänä iltana käperryin Helmi ja Rusina kainalossa <3

  VastaaPoista