sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Liikuntaa ja löytöjä

Viikonloppu on mennyt taas suurelta osin jalkapallokentän laidalla. Eilen esikoisella oli futisturnaus. Ja tänään molemmilla pojilla on futisharkat.

Tänään kävin aamusta kirppiksellä. Teinkin sieltä tosi hyviä löytöjä. Muutama sellanen juttu mitä onkin pitänyt ostaa, löytyi nyt ja halvalla: Esikoiselle futikseen 3/4 housut 2e ja tytöille nukenvaunut 4e. Lisäksi löytyi Peikolle paita 1e, Helmille talveksi kuomat 4e, hello kitty mekko (kuvassa) 2e, hello kitty bolero (kuvassa) 2e , paita 1e. Lisäksi Helmi sai valita kaksi petshopia (0,50e/kpl)

Itekin olen nyt alkanut liikkua vähän enemmän. Hyvähyvä! Esikoista olen saatellut kouluun kävellen katraan kanssa silloin tällöin. Taiston kanssa olen käynyt kävelemässä. Zumba on kerran viikossa, taas tänään menen. Ostin sitä varten kengät, nyt on hyvä tanssia. Ja vähän aika sitten ostin prismasta 1,2kg hulavanteen urheiluosastolta. Sillä tuntee tekevänsä, ekan pyörittelyn jälkeen kyljet kipeytyivät. Tehokasta, suosittelen! :)

Ihana auringonpaiste ulkona, on kiva nyt lähteä kentän laidalle! Mukavaa sunnuntaita kaikille!

5 kommenttia:

 1. liikkumisesta saa voimaa, ja piristystä. Harmi, kun on kipeä, niin ei jaksa/ kannata liikkua, ettei mee tauti pahemmaksi. Jostain syystä uusin tekstini ei päivittynyt listallesi, käyppäs kurkkaamassa, tällä kertaa on jopa kuvia ;)

  VastaaPoista
 2. Kaikkea kivaa löysitkin! Munkin ois pitänyt löytää vaikka mitä niin pojalle kun itsellekkin. Kyllä harmittaa kun olin kipeeenä!!!!liikunta tekee kyllä hyvää. Harmi kun oon jatkuvasti kipee. Eli pakko himmata liikunnan kanssa. Harmillista!!!

  VastaaPoista
 3. Aina tulee hyvä mieli kun tekee hyviä löytöjä kirpparilta :) Tuo zumba on melko hauskaa, tosin yksikseni kotona olen sitä toistaiseksi harrastellut :)

  VastaaPoista
 4. Jatkaako teillä esikoinen futista nyt syksyllä ja talvellakin?
  Meillä alkaa olla treenit kaksi kertaa viikossa lokakuun alusta alkaen. Tähän saakka on ollu vaan yhdet treenit viikossa.

  VastaaPoista
 5. pumpsi,joo, eipä se kannata kipeenä liikuntaa harrastaa. ei oo hyväksi. :(

  tiny, tosi harmi kun tulit niin kipeeksi. toivottavasti voit jo paremmin <3

  katti, Zumba on tosi mukavaa, tunti kuluu nopeasti. :)

  cherry, joo, jatkuu koko vuoden. Kaksi kertaa viikossa harkat meilläkin. :)

  VastaaPoista