maanantai 17. lokakuuta 2011

Synttäreille
Eilen menimme siskonpojan 7v synttärikahveille. Lahjaksi vietiin pojan itsetoivoma sormiskeittiramppi. Ne on kova juttu nyt meidänkin pojilla, varsinkin vanhemmalla. Rumpali onkin jo miettinyt että toivoo joulupukilta sormipyöriä kun niitä hänellä ei vielä ole. Lahjakääreen koristelin vanhasta lastenkirjasta leikatulla kuvalla. Onnittelukortin tein itse. Siskoni oli tehnyt suussa sulavia herkkuja joita oli sitten hyvä mennä synttäreiden jälkeen sulattelemaan zumbaan. :))

p.s. ihana blogger, kiitos! Tietokoneeni sammui äsken kesken kirjoituksen. Ehdin jo pelästymään että koko kirjoitukseni hävisi. Mutta ei, täältä blogistani tämä löytyi luonnoksista. Ihanaa kun tämä tallentaa tekstiä itsellään vähän väliä. huh! :)

3 kommenttia:

 1. ihana kortti! Olitpas kauniina. Ihana vyö.

  VastaaPoista
 2. Kuulumisia olen käynyt kurkkimassa, täällä on aina niin ihana kotoinen, positiivinen, lämmin tunnelma <3 Tosi nätti mekko/tunika.

  Mua nolottaa se reseptihomma, kun lupasin jo elokuussa(?) laittaa ne seitsemän uutta reseptiä, mutta kun en ole saanut kokeiltua! :D Aina muistan kun käyn reseptikaapilla, mutta kiireessä sitä tulee vaan tehtyä omasta päästä ohjeella jotain tuttua. Mutta usko tai älä, aion kunnostautua tässä vielä - takarajaa en ole asettanut vahingosta viisastuneena, mutta vielä mä ne seitsemän saan kokeiltua! :D Ja totta kai tänne laittelen, jos vielä kelpaa.. *nolona* :)

  VastaaPoista
 3. tiny, Kiitos <3

  juliet, ihanaa kun käyt täällä. kiitos <3 mielelläni kuulen sitten minkälaisia reseptejä olet kokeillut. ei mitään kiirettä :DD

  VastaaPoista