keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Hyvä alku uudelle vuodelle
Meillä alkoi uusi vuosi loistavasti. Remontti on edistynyt. Lähiporukka tietää kuinka ollaan täällä elelty remontin keskellä ja vihdoin 1.1. mies sain laitettua uuteen vessa/kylppäriin vesiputket niin että uusi vessanpönttö on paikoillaan ja sen voi huuhtoa nappia painamalla! Meillä ei oo siis tullut sinne lähes puoleen vuoteen vedet, joten aika alkeellisesti ollaan eletty. (vessa vedetty kaatamalla sinne ämpäristä vettä) Kun vessa saatiin toimimaan niin minä ja lapset riemuittiin ja lähes tulkoon tanssittiin sen vessanpöntön ympärillä. Kyllä ihmisellä voi olla pienet ilot. :D

Lämmin vesikin saadaan hyvin pian, ilman sitäkin ollaan siis elelty. ( on meillä sentään pihasauna ja vanhempien luona ollaan myös käyty saunomassa) Alkaa siis olla juhlanaikaa, ihanaa kun remontii edistyy ja alkaa olla loppusuoralla.

Uusi eteinen on myös edistynyt. Isäni on tehnyt sitä, niin mies on saanut keskittyä kylppärin tekoon. Kohta on maalauksen vuoro, olen miettinyt pääni puhki seiniin sopivaa maalia. Nyt ehkä vihdoin sain sen värin päätettyä. Tällä hetkellä lasten kaikki toppavaatteet ovat tyttöjen huoneessa kun ei eteistä/säilytyspaikkoja. Kyllä sitäkin niin kovasti odotan että eteinen valmistuu ja saadaan vihdoin iso kunnon vaatekaappi sinne ulkovaatteiden säilytykseen.

Ulkona on vihdoin lunta. Lapset riemuitsevat siitä. Saisi kyllä olla hieman kylmempi, tosi märkää ulkona. Pelkään että lumet sulaa heti pois.. Uudet villasukat lämmittävät jalkojani. Harmaata 7veikkaa.

3 kommenttia:

 1. hieno homma :) pienet ilot on niitä parhaita <3

  VastaaPoista
 2. ihanaa että remontti edistyy! <3 oikein ihanaa loppiasta.

  ps. kivat sukat, (vielä joskus minäkin teen itselleni villasukat!!)

  VastaaPoista
 3. pumpsi, Ne ilot on parhaita tosiaan. ne pienet mutta niin suuret. <3

  tinyangel, edistyy.. ja sitten taas ei.. nyt junnataan paikoillaan, harmittaa ihan hirveesti!!!!! Mut eiköhän tämä vielä iloksi muutu. tee ihmeessä. jos on kantapään kanssa ongelmia niin voin sitten tulla auttamaan <3

  VastaaPoista