maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kirppiksellä

Eilen täällä kylällä oli lastentarvikekirppis. Löytyikin kaikkea tarpeellista! Koululaiselle kevättakki, nappikset, maalivahdinhanskat ja ulkohousut (noita ulkohousuja tarvitsikin ja nyt löytyi hyvät 3eurolla ). Peikolle löysin futishousut(nekin ovat olleet hankintalistalla ja nyt löytyi 5 e!) ja huppari. Helmille löysin kesämekkoja, joita pitikin saada kesäksi. Yhdestä maksoin 2e, lopuista 0,50e / kpl. Rusinalle löytyi ihana kissapaita eurolla. Myös leluja tarttu mukaani koska löytyi hyviä ja halvalla! Helmi on toivonut jo jonkin aikaa petshop kotia. Nyt löytyi kirppikseltä tuo koti 3 eurolla! Nalle puh- koti oli niin suloinen ja silläkin voi leikkiä kaikkien pienten tyttöjen lelujen kanssa joten ostin senkin 5 eurolla. Olipa hyvä kirppisreissu.

Kirppiksen jälkeen mentiin vanhempieni luokse jossa juotiin siskonpojan, kummipoikani, nimipäiväkahvit. lahjan mukana itse tehty kortti.

Meillä on pojilla, varsinkin esikoisella, jääkiekko innostus päällä. Olivat hiihtolomalla katsomassa Jokerit- Lukko pelin ja Jokereiden kannatus on kova! Äitiinsä tulleet, itse olin kova Jokerifani siskoni kanssa nuorempana. Meillä oli kausikortit ja kävimme joka matsin. Eilen kaivoin esiin vanhan Jokerilippuni, pojat tuosta innoissaan. Löysinpä vanhan pelipaitanikin. Nykyäänhän Jokerien paita on ihan erivärinen kuin silloin n 15 vuotta sitten.. Siinä oli vielä pari Jokerit- pinssiä kiinni jotka annoin pojille!

Viikonloppuna alkoi tuntua siltä että Helmikuinen flunssa ei olekaan jättänyt rauhaan.. Särkyä, vetämättömyyttä. Nuhaa. Soitin tänään itselleni lääkäriajan ja kyllähän sieltä lääkekuuri tuli. Eli eiköhän tästä nyt olo ala paranemaan!

Tämä viikko menee synttärijuhlia järjestäessä. Tulevana lauantaina vietetään Helmin 3v ja Peikon 6v kahvit. Tänään kävimme aamusta ruokakaupassa ostelemassa vähän synttärijuttuja. Ja tänään myöskin aloitetaan jo leipominen! Leipurit jo kovasti odottavatkin että aloitettaisiin joten nyt on mentävä! :)

2 kommenttia:

  1. Paljon olet löytänyt tavaroita kirppikseltä ja halvalla. Lapsiperheessä sitä kaikenlaista tarvii. Teillä on huhtikuisia synttäreitä useita. Mullakin pojalla ja miniällä on synttärit huhtikuussa. Leipominen on varmaan lapsille mieluista hommaa. Kivaa viikon jatkoa sinulle.
    murmeli

    VastaaPoista
  2. murmeli, Kyllä sitä niin paljon tarvitsee kaikenlaista vaatetta, kenkää, harrastustarvikkeita.. Ja nykyään tuntuu ettei vaatteet/kengät kestä mitään, yhden vuodenajan kestää jos sitäkään ja sitten jo rikki. Eli ei mene kauan yhdellä eikä ainakaan säily seuraavalle. :/ Joo, meillä leivotaan oikeestaan viikoittain. Äiti ja lapset tykkää ;) Kiitos samoin .

    VastaaPoista