lauantai 8. joulukuuta 2012


Eilen ilmestyi kotoliving sivuille uusin tilkku satunnaisia sankareita - neuletta varten. Olinkin sitä jo odotellut ja ryhdyin heti neulomaan. Jännityksellä mukana!

Esikoinen pääsi vuorostaan mummulle ja papalle muutamaksi yöksi (Peikko poika oli siellä viime viikolla useamman yön). Vaikka jokainen pääsee vuorollaan niin muille kotiin jääville meinasi tulla paha mieli kun eivät päässeet. Hoidettiin pahamieli pois leipomisterapialla. :) Leivottiin siis pullaa ja kaikilla oli hyvä mieli!

Miehen tullessa töistä kotiin, minä karkasin yksin kaupoille. Treffasin siellä siskon ja teimme vähän jouluostoksia. Muutamia lahjoja löysin lapsille. Loput päätin tilata netin kautta. Kaupan hyllyistä kun ei löytynyt ja mitä nyt nettiä selailin niin saankin kaikki loput samasta kaupasta netin kautta. Helppoa!

2 kommenttia:

  1. kiva kun kaikki lapset pääsevät vuorollaan mummun ja papan hemmoteltavaksi. :) Mäkin tilasin netistä noita joulupukin juttuja. Vauvan kanssa ei viitsi eikä jaksa roikkua kaupoilla kovinkaan kauaa. Jotain kuitenkin pitää vielä kaupoistakin hakea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä niin ihana juttu kun lapset pääsevät omalla vuorollaan mummulle ja papalle. Tänään esikoinen tulee kotiin ja ensi viikolla Helmi menee. :) Tämä on nyt mahdollista koska äitini on tammikuun puoleen väliin saakka sairaslomalla... On kyllä kätevää kun nykyään niin monella kaupalla on myös nettikauppa :)

      Poista