perjantai 14. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua


Toissapäivänä oli koululaisen ja eskarilaisen joulujuhla. Se oli koulun ja eskarin yhteinen. Kaikilla luokilla oli esitykset. Mukava ilta. Ensi viikolla on vielä kerholaisen puurojuhla. Olen tehnyt pieniä lahjoja annettavaksi kerho-ohjaajille, eskariopelle & avustajalle ja opettajalle. Jokainen saa lasipurkin johon olen laittanut pitsiteippiä. On kaunis kynttilälyhtynä. Lyhdyn sisällä on itse tehty pannulappu, tuikkuja ja tulitikut jotka olen koristellut washiteipillä ja Hyvää joulua-tekstillä.

Tänään riemastutti ulkoilu Rusinan kanssa. Teimme pienen kävelyn, vedin Rusinaa pulkassa. Ilma oli ihana. Ei ollut liian kylmä mutta silti oli niin talvista. puut olivat täynnä lunta, isoja lumihiutaleita leijaili puista alas hiljalleen. Taivas oli auringon luona kuin kultaa.Katselin sitä maisemaa, tallensin sen mieleeni fiiliksineen.

Hyvät kirppislöydöt riemastuttivat myös. Välillä käy tuuri.

4 kommenttia:

 1. Ihanat muistamiset! Saajat ilahtuvat varmasti :)

  Tuollaisia arkisia ihania hetkiä haluaisin lapsieni lapsuudestaan muistavan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Toivon pienten lahjojen saavan iloisen mielen saajilleen. Ne pienet hetket arjessa yhdessä onkin niitä parhaimpia. <3

   Poista
 2. Taas olet ihanasti jaksanut väkertää lahjaksi jotain ihanaa! Kyllä opet ja ohjaajat varmasti ilahtuvat.

  VastaaPoista
 3. lasten joulujuhlat on kyllä parhaita <3 tällä hetkellä ulkoilut poitsun kanssa ei ole parhaita, kun saa päähänsä haluta milloin mitäkin (oi ihana uhma.. ). mutta hyvinä hetkinä on toki mukavaa ;)

  VastaaPoista