sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Juhlinta jatkui...







Eilen vietettiin tytön 5v lastenjuhlat. Oli sitä odotettukin! Tyttö halusi tarjolle kakun sijaan jäätelöä. Meillä oli sitten vanilja-suklaa jätskiä. Siihen sai laittaa kinuskikastiketta, kermavaahtoa, nompparelleja ja pienet sateenvarjot koristeeksi.

Herkuttelun jälkeen jokainen sai tehdä karkkihelmistä itselleen kaulakorun. Prinsessalle laitettiin sokkona kruunua päähän. Tytöt ehtivät myös kuuntelemaan Robinia ja ihmettelemään possua :)  Kuusi tyttöä vietti mukavat juhlat! Jokainen sai vielä taikasauvan (ostin silloin tiimarista -90% alesta ;) ) ja prinsessapussukat jotka sisälsi pari tikkaria, pari rannekorua ja ilmapallot. Kaikilla oli mukavaa.

Hulinan jälkeen laitettiin sauna päälle. Kävin taas juoksemassa ennen saunaa. Tekee niin hyvää. Kunto kasvaa ja pääsee vähän tuulettumaan ;)

Illalla vietettiin miehen kanssa vielä leffailta lasten mentyä nukkumaan.

(5v toivoi jo joululahjaksi baby born ammetta. Sitä ei silloin jouluna tullut, baby born nuken kyllä sai. On siitä ammeesta välillä puhellut.. Nyt kävi tuuri ja fb:n kirppikseltä sain ostettua tytöille baby born ammeen. On ollut kyllä kiva juttu tytöillä. Ovat vauvanuketkin päässeet saunailtoina ammeeseen :) )

2 kommenttia:

  1. ...ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukanaa...:))
    Ihanat juhlat prinsessalla♥ Ja ihana lahja.
    Uskon, että possu herätti huomiota..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlat olivat mukavat :) Ja kyllä! Possu oli kyllä suuri ihmetyksen aihe! :))

      Poista