maanantai 14. heinäkuuta 2014

Eilen


* Kävin juoksemassa. 7,4km. Edellisestä kerrasta olikin taas jo vierähtänyt viikko. Ihana oma hetki. Juosta ja miettiä omia. Tämän kesän juoksujen aikana on tullut käytyä läpi vaikka mitä asioita. mm työhaastatteluihin valmistumista, käyty läpi työhaastatteluja, mietitty tulevaa, ajateltu tulevaa työtä.... Nuo ovat sellaisia omia hetkiä. Aikaa ajatella. Tai välillä olla ajattelematta. Tärkeitä juoksuhetkiä. Niin nautin niistä. Tänä kesänä onkin ollut niin paljon mielessä kaikkea. Ollut niin erilainen kesä minulla..

* Päälleni laitoin uuden kesämekkoni. Eilen oli niin ihana ilma. Vaikka olikin pilvistä niin oli niin ihanan lämmin.

* Veimme matkailuautolla serkkupojan kotiinsa. Joimme siskoni luona kahvit. Kävimme vielä kotimatkalla kirjakaupassa, syömässä ja jätskillä.

Ihana, kaunis kesä. Lomaa jäljellä vielä kolme viikkoa.

9 kommenttia:

 1. Ilman yksinäisiä, joskin satunnaisia lenkkejä olisi lasten kanssa ihan pulassa. En usko, että on muuta yhtä tehokasta tapaa nollata pää hetkeksi arjen pyörityksestä. Onni on toimivat jalat! :)

  VastaaPoista
 2. Nuo pienet hetket, ihan ikiomat, saa kyllä ajatukset pyörimään. Ihan loistavaa kun saat samalla fyysistä hyvää oloa, kumpa minäkin osaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. PAri kärpästä yhdellä iskulla. Kävelylenkit ajaa saman asian :)

   Poista
 3. ihana mekko! Juoksemisen huumaa! Se ihan oma hetki ajatuksineen tai ilman ajatuksia. Voi, voi pitäisi itsekkin taas mennä. Onkohan siitä jo yli kaksi viikkoa kun viimeksi kävin...saattaa olla kolmekin. Jaksankohan enää juosta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuosta mekosta tulikin heti lemppari! Varmasti jaksat! SUlla on niin hyvä pohja siellä alla. Ei se hetkessä katoa :) Mäkin olen nyt käynyt vain kerran viikossa. On se kesä kiireistä aikaa.... :D

   Poista
 4. Minä ihailen ihmisiä, jotka jaksavat juosta. Se on niin simppeliä ja tehokasta liikuntaa.
  Ja sinulla on kaunis mekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juoksu on kyllä mahtavaa. Juoksun huumaa, kunto kohenee. Sellaista terapeuttista... :) Kiitos paljon. TYkkään itsekin tuosta mekosta. Kaipasin lyhyttä kesämekkoa ja sen löysin!

   Poista