sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Mökillä
Porvooreissun jälkeen tulin kotiin pakkaamaan. Lähdin lasten kanssa kahdeksi yöksi mökille. Kotona vielä satoi vettä. Mökille saavuttuamme taivas oli revennyt ja aurinko paistoi. Hyvä niin. Mökillä olo perustuu pitkälti pihalla oloon. Siellä ei ole sähköä jne. Ihana paikka. Paikka joka on niin rakas, paikka jossa mieli lepää. Vanhempieni paikka jossa meidän vaunu saa olla. Vaunussa asustelemme tuolla ollessamme.

Ensimmäinen aamu oli sumuinen. Istuin pihalla, pannussa valmistui aamukahvi. Kuului linnun "kirkumista". Todella kova ääni. Ihmettelimme mikä se on. Sitten esikoinen näkikin lentävän kaksi isoa lintua. Myöhemmin kuulimme tätini mieheltä että se iso lintu oli haikara.

Hain aamulla lasten kanssa joesta lisää vettä. Sumu hälveni, tuli todella kuuma päivä. Lapset viihtyivät joessa. Kävivät siellä ainakin viisi kertaa päivän aikana. Puolilta päivin lähdimme kirkonkylälle. Kävimme syömässä ja ostamassa lisää evästä mökille. Pappa tuli mökille viettämään päivää. Moikkailimme muita sukulaisia, tuolla heitä näkee.

Seuraava aamu alkoi aurinkoisena. Heti oli niin lämmin. Pelasimme paljon frisbeegolfia. Siinä sain jalkaani komean mustelmankin kun pienimmän heitoista ei oikein vielä tiedä mihin suuntaan ne lähtevät... ;)  Lapset kävivät vielä joessa vilvoittelemassa ja lähdimme kotiin.

Noista kuumista, aurinkoisista hetkistä ei olekaan enää kuvia kun puhelimestani loppui akku.. :) Mutta muistoissa ovat kirkkaina. Välillä onkin ihanampaa tallettaa muistoja mieleen täysillä, ilman koko ajan kuvaamista... ;)

Mökkiaika ihanina muistoina mielessä ja kaipaan sinne jo takaisin. Jospa tänä kesänä ehtisi vielä käydä mökkireissulla. 

8 kommenttia:

 1. Oho komea mustelma...taidat olla samanlainen, kuin minä, että mutelmia tulee herkästi..:) Kivalta kuullosti mökkiretkenne..:)

  VastaaPoista
 2. Se on onnellista, kun on joku paikka maalla, jonne voi paeta. Tuo on jotenkin niin rauhoittava tuo kahvipannukuva - ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. tuo paikka on niin ihana, rakas. Aamukahvin tekeminen pihalla pannulla on melkeimpä mökillä parasta... <3

   Poista
 3. Ihana tuo teidän paikkanne. Minulle on tullut ihan hirvee "mökkikuume". Tekis niin mieli ostaa ihan oma piilopirtti. Ehkäpä tämä tästä kun tulee taas talvi. Unohtuu moiset haaveilut. ;)

  Urheilu on vaarallista... Auts mikä mustelma! Onneksi ei käynyt pahemmin kuitenkaan. <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja haaveiluhan on ihanaa. Eikä sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan... <3

   Poista