lauantai 14. maaliskuuta 2015

****Viikko sitten lauantaina minä, mies ja pojat mentiin keilaamaan. Keilaamisen jälkeen mentiin vielä syömään. Samalla reissulla ostin itselleni Sannin cd:n ja on kyllä hyvä.

Viime viikonloppu oli harmaa ja sateinen mutta viikolla saimme vihdoin sinisen taivaan, auringon ja lämpöä. Tuli sitten juotua ekat pihakahvitkin. Oi, ihanuutta!

Ihanaa kun netistä (fb) on ompelijoita jotka tekevät ihania juttuja ja laittavat myyntiin. Helppoa selailla mitä on ja saa itse vielä valita suloisen kankaan.. Tilasin tyttöjen baby born nukeille uudet haalarit. Ja ihanat onkin! Aivan ihanat kankaatkin, paljon kivempia saa kuin valmiina kaupoista.Kyllä on nyt taas nukeilla leikitty kun niillä on uudet ihanat puvutkin :)

Koko pitkä talvi mulla oli juoksemisessa taukoa. Nyt taas lähdin pienelle lenkille. Ja kylläpä olikin kunto huonontunut. Hitaasti menin pienen lenkin puuskuttaen... ;D Mutta kylläpä oli ihanaa päästä taas lenkille!

6 kommenttia:

 1. Teillä näkyy olevan vielä luntakin. Täällä Lounais-Suomessa sitä ei enää ole....vaikka päivän lehdessä kyllä peloteltiin, että ensiviinkon lopulla tulee takatalvi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on täällä vieläkin paikkapaikoin lunta. Mutta onneksi suurin osa jo sulanut :)

   Poista
 2. Ihanat puvut nukeilla! Ihana muumipurkkikin! Mukavia lenkkeilyjä. Saa nähdä jaksanko minä ollenkaan enää juosta...(koko talvi myöskin taukoa juoksemisesta ja kaikesta muutakin liikkumisesta) Kivan kuuloinen lauantai teillä ollut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on nyt niin paljon kaikkea muuta ihanaa touhua että ymmärtäähän sen ettei lenkkipolulle ole kerennyt <3

   Poista
 3. Mukavan kuuloisia puuhia. Mä alan kohta vaipua epätoivoon itsekurini kanssa, tykkään siis hyvin paljon SINUN juoksukautesi aloituksesta :-) Tarttis tehä jotain... Voi mitenkä suloisia haalareita nukkevauvoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on valoisaa, aurinkoista ja kevät tulee niin uskon että ulkoilu, kävelyt ja muut lenkkeilyt alkaa taas houkutella enemmän. Pimeällä, kylmällä talvella onkin ihanaa vaan käpertyä sisätiloihin. <3

   Poista