lauantai 7. maaliskuuta 2015

IreneEllen kortteja ja muuta ihanaaKävimme keskiviikkona lasten serkun 18v synttärikahveilla. Annoimme hänelle ihanan IreneEllen kortin lahjan kera.

Jääkaapin ovessa toinen ihana IreneEllen kortti. Se on kuin minä aamuisin kahvini kanssa. Kortti oli pakko ostaa ja laittaa jääkaapin oveen josta sen aina näen :)

Ystäväni on tosiaan perustanut yrityksen. IreneEllen.Nettikaupassa IreneEllenin piirustuksista ja maalauksista tehtyjä tuotteita kuten postikortteja. Siellä nyt jo kaikkea ihanaa ja lisää kaikkea ihanaa tulossa. Käykäähän kurkkaamassa. :)

Eilen kävin toisen ystäväni kanssa kahvilla. Olen jo pidempään halunnut käydä neulekahvila lentävässä lapasessa Järvenpäässä ja nyt siellä kävimme. Ihana paikka! Joimme kahvit, minä herkuttelin aivan ihanan porkkanakakun palan ja lisäksi tein vähän ostoksia. (alin kuva) Suosittelen käymään!

- - -

Eilen taas opin jotain ihanaa lapsilta. Oli harmaa päivä. Ulkona satoi märkää räntää. Ei kauheasti piristänyt omaa mieltä. Kun lähdin tyttöjen kanssa kauppaan ja tytöt näkivät sään ( = satoi sitä märkää lunta) niin he kiljuivat riemusta, juoksivat pihalle, pyörivät sateessa piruetteja ja huusivat: paras päivä koskaan! Hymy nousi omillekin huulille, tajusin että tämähän on aika kiva kun oikealla tavalla asiaa katsoo. Kiitos ihanat lapseni kun taas kerran avasitte silmäni ja huomasin asian kauneuden/hauskuuden!

4 kommenttia:

 1. Lapset ovat mahtavia! Juuri tuota minäkin olen yrittänyt heiltä oppia, iloitsemisen ja haltioitumisen taitoa. Elämä on aika ihanaa, kun sitä katsoo pienen lapsen silmin.

  VastaaPoista
 2. Pitää kyllä joskus piipahtaa tuolla kahviossa. Ihanat mukin! Kivoja juttuja sieltä samalla ostitkin. <3 Lapset ovat kyllä ihania. Löytää aina asioista niitä hyviä puolia. Harmaata on tänäänkin ja märkää! Ehkäpä ulos mennessä otan yhden hyppy askeleen ja hymyilen. ;) <3 KIITOS sinulle ystäväni. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa. Lapset kyllä avaa silmät niin usein. Kaikki on kaunista ja kivaa kun oikealla tavalla katsoo. olet ihana <3

   Poista