lauantai 22. elokuuta 2015

Niin alkoi arki meillä kaikilla..Niin se alkoi arki lapsillakin. Pojat menivät kouluun, vitoselle ja kolmoselle. 6v lähti eskariin. Ja pienin kerhoon.

Töissä päivät kuluvat nopeasti. Ihana paikka. Viime viikolla yhtenä päivänä koulutustakin. Ihanan pöllö penaalin sain äidiltäni. Oli kuulemma ihan mun näköinen. Kyllä äiti tietää.


Eilen lähdin polkemaan töihin jo 6.00. Ihana auringon nousu. Mutta kyllä oli aamulla kylmä, palelsi. Mutta sitten taas iltapäivällä huppari olikin jo liikaa. Ihana aurinko ja lämpö on meitä ilahduttanut.

Eilen illalla lähdimme vielä koko perhe jätskille. Tuntuu että kesä vielä jatkuu ja ihana fiilis vaikka arki täällä jo onkin.

2 viikkoa sitten olin ireneellen kanssa juoksutapahtumassa. Juostiin 6km lenkki. Kyllä oli taas mukava päivä. Sen jälkeen en ollutkaan juoksu lenkillä käynyt.. Mutta vihdoin taas tänä aamuna kävin rauhallisella 6km juoksulenkillä "kauhunhetkiäkin" lenkillä koin kun yhtäkkiä (kuvassa näkyvä) lapsikoruni aukesi (taisi olla huonosti kiinni) ja kaikki neljä helaa tippuivat! Osa kieri tielle ja osa ojan viereen nurmikolle. Pelästyin jo että nyt ne hukkui mutta onneksi löysin kaikki! Ja juoksulenkki jatkui... :)

Täällä elellään jänniä aikoja. Yksi iso haave ehkä toteutumassa... :)

8 kommenttia:

 1. OI nyt kyllä jännittää, mikähän haave on toteutumassa. Onneksi löysit kaikki korun osat.

  VastaaPoista
 2. Ihana penaali! Ihanaa kävit taas juoksemassa. ♥ Onneksi kaikki korun osat löytyi!! Oikein mukavaa arkea teille! Toivottavasti haave totutuu! ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei ole taas tullut juostua kahteen viikkoon ja tauko jatkuu.. miten tuntuu ettei ole aikaa :o noooo, ehkä taas joskus :) <3

   Poista
 3. Totta, arki tuntuu aivan erilaiselta kun aurinko ja lämpö luonamme :-)
  Peukutus isolle haaveelle <3

  VastaaPoista
 4. Ai että tykkään näistä postauksistasi :) tsemppiä haaveelle, mitä ikinä se onkin :)
  T.Sanniska

  VastaaPoista