lauantai 5. syyskuuta 2015

Haaveesta totta
Kiitos teille täällä jotka olitte mukana jännäämässä toteutuuko haave. Kyllä se haave toteutui ja reilu viikko sitten tiistaina, esikoisemme 11v syntymäpäivänä, teimme mökkikaupat. Voi kuinka koko perhe oli innoissaan! Lähdimme heti koko perhe ostoksille ostamaan kaikkea tarpeelista mökille. Ja kuinka odotimmekaan perjantaita, lähtisimme ensimmäistä kertaa viikonlopuksi omalle mökille.

Kyllä olikin mahtava viikonloppu. Tutustuimme paremmin mökkiin ja pihapiiriin, laittelimme omia tavaroitamme paikoilleen. Söimme mustikoita omalta mökkipihalta. Astuin iltasella vahingossa sammakon päälle (kyllä kiljaisin!! Onneksi sammakolle ei käynyt kuinkaan...) Näimme vaskitsan. Saunoimme pihasaunassa. Olimme kynttilänvalossa, takkatulen lämmössä. Oma paikka jonne mennä, aivan koko perhe, eläimetkin. Aivan ihanaa.

Haaveemme on toteutunut.

13 kommenttia:

 1. Ihana juttu! Olen niin onnellinen teidän puolesta. ♥ Näyttää todella kivalta paikalta.

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa, paljon onnea teille! Toteutuneet haaveet ovat enemmän kuin kultaa!

  VastaaPoista
 3. Ihanuutta <3 Näyttää niin kauniilta.

  VastaaPoista
 4. Onnea uusille mökin omistajille :)
  Meillä sama haave, vielä menee tovi ennenkuin toteutuu,onneksi siihen asti saamme käyttää mummon ja papan mökkiä. Mökillä on niin kiva kun aamulla avaa oven niin lapset ja koira sekä toki itsekin voi vaan siirtyä ulos. Koirakin nauttii kun saa vapaana jolkotella :)
  Mukavaa uutta viikkoa :)
  T.Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Ihanaa kun on kuitenkin mökki jossa käydä <3 Ja haaveet ovat ihanaa, onnea sen toteutumiselle :)

   Poista
 5. Onnea teille...koko perheelle♥♥
  Ja Helgallakin näyttää tutkittavaa riittävän..:)

  VastaaPoista
 6. En saanut unta (aikaero vielä vaivaa... palattiin perjantaina reissusta), niin tulin lueskelemaan paljon kaipaamiani blogeja, kuten sinunkin kuulumisia :) Ihania kuulumisia ja kuvia täältä löytyikin, se sama lämmin tunnelma kuin aina täällä blogissasi. Syksy <3 Niin ihana vuodenaika.

  Kylmät väreet meni tätä mökkitekstiä lukiessa, ihanaa että haave on toteutunut, onneksi olkoon <3 <3 Haaveiden toteutuminen on niin upeaa ja huippua. Nyt viime viikkoina on saanut itsekin kokea sitä, kun pääsimme tuonne suurena haaveena (vuosia vuosia) olleeseen reissuun ja myös toinen suuri haave on toteutunut juuri ennen reissua, kun löysimme vuosien etsinnän jälkeen oman talon ja onnistuimme sen saamaan omaksi <3 (nyt on sitten muutto edessä... ei niin ihanaa ;) ) Kyllä sitä joskus tuntee olonsa niin kiitolliseksi <3

  Ja oikein mutaiset ja possunpunaiset onnittelut Helgalle!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanaa kun olet käynyt täällä taas <3 Kiitos onnitteluista! Ja voi miten ihanaa kun teillä on haaveita toteutunut. Reissu ja oma koti! ! Onnea, onnea, onnea! <3

   Poista