lauantai 19. syyskuuta 2015

Syyskuuta


Syyskuun alussa vietimme esikoisen 11v juhlat. Kynttilöitä on taas kiva polttaa, syksy on saapunut.

Viime viikonloppuna menimme taas mökille. Teimme puutöitä ja nautimme mökkeilyn rauhasta. Menin lauantaina tyttöjen kanssa katsomaan löytyisikö marjoja ennen saunaa. Ja löytyihän niitä: puolukoita sitten poimimme. Ihanaa kun kävelymatkan päässä kunnon marjametsät. Omassa mökkipihassakin/metsässä on mustikkaa. Kyllä niin nautin. Luonto ympärillä.

Kyllä se on jotenkin aina haikeaa luopua kesästä ja lämmöstä, mutta toisaalta taas niin nautin jokaisesta vuodenajasta. Jokaisessa on se oma juttunsa miksi se on niin ihana. Nyt on ollut kiva laittaa taas villasukat, takki ja huivi. Mun lemppari kukkahuivi joka on vuosien takainen kirppislöytö. Yksi parhaimmista löydöistä yhä edelleen.

Eilen illalla oli se ilta mitä olin jo pitkään odottanut! Vain elämää alkoi! Se on mun ehdoton lemppari! Keräännyttiin koko perhe olohuoneeseen ja katsoimme sen yhdessä. Ihana perjantai-ilta.

Hyvää syksyistä viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Ihana tuo pönttöuuni!
  Rakastan syksyä...onhan kaikki vuodenajat kivoja ja mikä rikkaus, että meillä ne on ....en tykkäisi asua maassa jossa vuodenaikoja ei kunnolla toisistaan erota..:)
  Helgakin näyttää vauravaiselta ja onnelliselta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on ihana. Olen samaa mieltä. Niin suuri rikkaus nauttia jokaisesta vuodenajasta ja niiden suurista vaihteluista <3

   Poista
 2. Ihana tunnelma! Kaunis pönttöuuni. Ihania mukeja. Ihanaa kun teillä nyt mökki, missä viettää aikaa ja nauttia rauhallisuudesta. <3 Ihanaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä niin onnellinen tuosta mökistä <3

   Poista
 3. Onnea uudesta mökistä! Varmasti aivan ihanaa, kun saa karata mökille luonnon keskelle.
  Ja tuo huivi on tosiaan kaunis.

  VastaaPoista
 4. Jälleen kerran; samaa mieltä. Luonto on valtava voimavara, vuodenaikojen vaihtelut suuri rikkaus. Ihania kuulumisia ja mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on kaunis ja ihana. Siitä nautitaan <3

   Poista