torstai 27. helmikuuta 2014

Laskiaispullaa



Menin eilen tyttöjen kanssa kaupungille. Treffasin siellä siskon ja lapsen. Sitte sinne tuli myös ystäväni poikiensa kanssa. Kiertelimme kauppoja (ostelin mm juttuja tytön 5v lastenjuhliin) ja pysähdyimme välillä kahville.

5v sai eilen synttärirahoillaan Brion nukenvaunut. (olivat -50%). Ekaksi niihin meni nukkumaan tyttöjen my little ponyt :)

Olin jo pidempään miettinyt että pitäisi tehdä laskiaispullia. Eilen sitten vihdoin oli se päivä kun tehtiin. Kyllä on hyviä, mun lemppareita! Tein samalla keittiössä pyörimisellä kolme pellillistä pitsaa. Oikea herkkupäivä! :)

Illalla huomasimme että esikoiselle oli noussut kuume. Hänen vuoronsa siis sairastaa...

8 kommenttia:

  1. Ihana hame sinulla tuossa ekassa kuvassa!
    Laskiaispulla ON vaan niin hyvää....:)
    Hienot vaunut ja ponit sillä vierekkäin.

    VastaaPoista
  2. kiva oli treffata kaupungilla :) ja niin se vaan on, kahvilassa teekin maistuu paremmalta kun kotona (millonkohan viimeeks oon sellasta ylellisyyttä saanut...? ;) kauniit vaunut tyttö valitsi <3 laskiaispullaa, nam :9 mutta herkuton helmikuu ei salli sitä (no joo, ei ole ihan onnannut, söin lompsan löytymisen kunniaksi puolikkaan laskiaispullan, seuraavana päivänä miehen veljellä palan porkkanakakkua ja 4 palaa maitosuklaata. mut hyvä saavutus tämmöseltä herkkuhiireltä :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tai sisko noi vaunut kaupassa huomasi yks päivä ja soitti että halutaanko että ostaa :) Pitihän se kun noin hyvässä tarjouksessa. Ei noita 60e vaunuja muuten raaskis.. ;) Hienosti on sun herkkulakko sujunut. Mä syön joka päivä herkkuja.... :P

      Poista
  3. Laskiaispullat on kyllä LIIAN hyviä. ;) Pikaista paranemista sinne! <3

    VastaaPoista
  4. Teillä sairauskierre jatkuu, harmillista.
    Minä tein laskiaispullat jo kaksi tai kolme viikkoa sitten, olen vähän malttamaton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mennyt koko talvi siinä että joku sairastaa.. Iso perhe, niin yksi kun paranee niin toinen aloittaa ja siinä sitten mennäänkin monta viikkoa... :P Laskiaispullat on niin hyviä että ihan hyvin voi tehdä jo ajoissakin :))

      Poista