maanantai 13. kesäkuuta 2011

Päiväkahvit mökilläLähdin tänään lasten kanssa mökille juomaan päiväkahvit. On ihanaa kun on mökki jossa käydä, ihan vaikka vaan pyörähtämässä. On tarpeeksi lähellä, ei tarvtse aina yöksi jäädä. Autolla matka kestää n 40min. Paikka on minulle todella rakas.

Söimme eväät asuntovaunussamme. Pidämme sitä siellä mökillä. Lapset leikkivät pihalla, minä istuin terassin rappusella ja join kahvia.

Lopuksi kävimme vielä pienellä kävelyllä katsomassa vanhaa vehnämyllyä. Vettä ripotteli, mutta se ei meitä haitannut.

Parin tuntia aikaa siellä vietimme ja lähdimme kotimatkalle. Mieli hymyili koko matkan kotiin. Tämä reissu uusitaan mahdollisimman pian!

3 kommenttia:

 1. ihanan lähellä onkin mökki. ihana paikka teillä!

  VastaaPoista
 2. Lapsuudenkotonani oli 80-luvulla sekä tämä että edellisen postauksen astiasto. Idyllisen näköinen mylly kuvissa myös.

  VastaaPoista
 3. tinyangel, On kyllä kivaa kun on noin lähellä ihana paikka mihin mennä. siellä ei tarvitse ajatella mitään, on vaan ja nauttii. käki kukkui, linnut lauloi, maalaismaisemaa ympärillä. rakastan!

  mervi, Noi ruusuastiastot on niin ihania. Niitä on ollut monessa kodissa. <3 ihania. toi mylly on kyllä ihana, katselen sitä pitkään joka kerta kun mökillä käymme. <3

  VastaaPoista