tiistai 2. elokuuta 2011

Elokuun kuiskaus

Tein itselleni pitkävartiset villasukat. Niistä tykkään. Tein kahdelta kerältä raidoittaen suoraan lankakeriltä, en katsonut että värit menisivät samalla tavalla. Lopputuloksena oikeat peppi pitkätossu-sukat! Mutta ei se mitään, kivat ne on, persoonalliset ;)

Pitkävartiset sukat

ohje: perussukka (muutamat kavennukset varressa )
lanka: noron sukkalanka (olen hukannut vyötteet, joten en osaa tarkemmin langasta sanoa)
puikot: 2,5mm sukkapuikot
koko: n 38
Päälläni uusi mekko, ostos huutonetistä.

Ilma on selvästi viilennyt. Elokuu on saapunut. Sen huomaa. Eilen kävin kävelyllä ja tuuli kuiskaili korvaani: Syksy saapuu pikkuhiljaa..

4 kommenttia:

 1. kivat sukat :) täällä on tuntunut sama henkäys, yöt ja aamut on viileitä

  VastaaPoista
 2. kyllä huomaa, että on elokuu. Kivan pitkät sukat teit!

  VastaaPoista
 3. Syyskesäkin on ihanaa aikaa, ihana syksy tulossa... <3

  Päätin antaa itselleni hieman armonaikaa ruokahaasteen kanssa, kun huomasin viime tipassa, että en ollut ehtinyt asiaa ajatellakaan... Mikäs siinä, lisäaikaahan saa helposti kun itseltään anoo :D Mutta edelleen tavoitteena niitä tehdä ja tänne ehdottomasti reseptit sitten :) Oliko se määrä 7 reseptiä, muistelenkohan oikein?

  VastaaPoista
 4. pumpsi, Kiitti :)

  tinyangel, kiitos. :) Joo, kyllä elokuu toi viileyden tullessaan. vaikka on vielä onneksi aurinkoa ja lämpöäkin riittänyt <3

  juliet, Lisäaika on hyvä juttu :) Ja kun innostuu uusista resepteistä ja kokeiluista niin tulee helposti jatkettua uusien ohjeiden kokeilua vaikka tuo 7 onkin jo täynnä. niin kävi ainakin mulle :D joo, 7 reseptiä oli haasteessa.

  VastaaPoista