keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ensimmäinen koulupäiväTänään saattelin Esikoisen ensimmäiseen koulupäivään. Aamu oli jännittävä, mä taisin kyllä jännittää enemmän kuin poika.

Hain koulupäivän jälkeen pojan koulusta kotiin ja hän oli riemua täynnä. Koulussa oli ollut kivaa! Opettaja on kuulemma niin kiva ettei toista ole olemassakaan. Lukujärjestys tuli ja Aapinen. Se pitää päällystää. Mun ihana reipas koululainen. <3

Koululainen toivoi itselleen syksyksi lapaset, sinimustat. Ne sain valmiiksi tänään. Ensimmäistä kertaa tein peukalokiilalla ja innostuin. En ole ennen tykännyt lapasten tekemisestä, se peukkukohta on jotenkin ollut niin vastenmielinen. Peukalokiilalla tekeminen oli helpompaa ja kivempaa ja nyt lapastehdas aukesi! Seuraavaksi lapaset Helmille :)

Lapaset

ohje: peruslapaset, ohje novitan muksu extra-lehdestä
lanka: 7veljestä
puikot 3,5mm

7 kommenttia:

 1. voi sun isoa poikaa <3 siitä se koulutie alkaa <3

  VastaaPoista
 2. Meillä koulu alkaa vasta maanantaina. Minäkin tein yhdet lapaset ja suunnittelen jo tosia. Ehkäpä uskaltaudun kokeilemaan peukalokiilaa. Isommat lapset toivoo kovasti ihan oikeita lapasia.

  VastaaPoista
 3. hienot lapaset! minäkään en tykkää/osaa peukaloa tehdä kunnolla. pitäisi opetella!

  Onnea vielä kerran koululaiselle!!Mukava, että koulussa oli kivaa.

  VastaaPoista
 4. pumpsi, niinpä. Nyt meillä on jo koululainen. niin se aika menee.. <3

  kauniita päiviä, Mä olin jännittänyt peukalokiilan tekemistä. jotenkin luulin sitä vaikeaksi vaikken ollut koskaan sellasta ohjetta tutkinutkaan. sitten kun päätin tehdä niin olikin tosiaan ihan helppo juttu ja kivempi tehdä.

  tinyangel, kiitti. eikun opettelemaan. ne valmistuu kivan nopeasti, jää koukkuun.. ;) Helmin lapaset on nyt peukaloita vaille valmiit. kiitos paljon <3

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä koulutielle tätäkin kautta! Meillä koulu alkaa vasta ens maanantaina. Ja muakin jännittää enemmän kuin poikaa :)

  VastaaPoista
 6. cherry, kiitos. Tsemppiä ensimmäiseen koulupäivään ja onnea koulutielle <3

  kauniita päiviä, kiitos <3

  VastaaPoista