maanantai 15. elokuuta 2011

Rempan keskellä

Meillä on remontti päällä. Välillä iskee epätoivo että miten me tässä rempan keskellä pärjätään, milloin tämä oikein valmistuu. Mutta sitten taas otetaan positiivisuus esiin ja ajatellaan että lyhyt aika tämä on, kyllä me pärjätään, sitten on ihanaa kun valmistuu.

Sahanpurua on jokapuolella, tällä hetkellä ei ole vessanpönttöä, ei pyykkikonetta, eikä lämmintä vettä. Mutta kyllä tämä koko ajan edistyy. Iloisin mielin.

Remontin innoittamana kävin eilen vintin läpi. Se on ollut oveen saakka täynnä. Tavaraa jotka ovat olleet siellä monen monta vuotta. Kukaan ei niitä ole tarvinnut. Päätin reilulla kädellä käydä ne läpi ja tulikin monen monta jätesäkillistä tavaraa pois. Samoin kierrätykseen lähti muutama kassillinen. Ihanaa! Nyt vintissä in järjestys. Säilytystilaa vaatteille/tavaroille joita käytetään.

Samalla innolla kävin läpi poikien huoneen, samalla reilulla kädellä. Poikien huoneesta lähti yksi jätesäkillinen kamaa pois. Nyt on huone siisti ja koululaisella läksytilaa.

Vintistä löytyi jonkun tekemä (en tiedä kenen) säilytysjuttu seinälle. Siinä oli mun mielestä kauniit värit ja pussukat joten se päätyi tyttöjen huoneen seinälle.

Ostin Joolalta ihanan pikkukirjakassin, sekin tyttöjenhuoneessa. (en ymmärrä miksi noita kuvia tuli kaksi. Yritin poistaa toista mutten siinä onnistunut.. )

Ahkeroinnin jälkeen oli ihana pukeutua uuteen farkkumekkoon (lauantainen löytö, vilanmekko -70%) , laittaa uusi pöllökaulakoru kaulaan ja lähteä poikien ja lasten serkun kanssa leffateatteriin katsomaan autot 2. Meillä oli tosi kiva leffareissu, sen jälkeen oli sitten taas hyvä astua arkeen. Mies lähti taas töihin, uusi kouluviikko alkoi ja tällä viikolla alkaa Peikon kerho.

4 kommenttia:

  1. Katja, kiitos paljon, sitä tarvitaan :)

    VastaaPoista
  2. tsemppiä ja onnea remonttiin! Kivasti saitkin siivottua ja järkättyä!

    VastaaPoista
  3. tinyangel, Kiitti! Joo, toi urakka on pitänyt tehdä jo kauan ja nyt se on vihdoin tehty :))

    VastaaPoista