keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

KeittiössäTässä nyt kuvia keittiöprojektistani. Olen pitkään haaveillut avohyllyistä tiskialtaan päällä. Jotenkin aina kuvittelin että koska siinä on umpikaapit ja tiskikaappi niin en sellaista pienellä saa. No, mietin asiaa ja lopulta tulin siihen tulokseen että sellaisen voin saada hyvinkin pienellä.

Aloin hommiin niin innoissani että unohdin ottaa kuvan kun kaapinovet olivat vielä paikoillaan.. Toisesta kuvasta kuitenkin voi nähdä että tiskikaappi tuli aika pitkälle tiskialtaan päälle. Se nurkkaus oli sen vuoksi aika ahdistava ja tuntui että kaapinovet osuivat herkästi päähän. Otin siis kaapinovet pois. Saranat pois, ritilähyllyt pois ja vähän sahailua päälle.

Maalasin kaapinrungon. Ostimme hyllylevyä, jonka mies sahasi sopivan pituiseksi. Maalasin nekin. Laitoin hyllyt kaappiin ritilöiden tilalle. Alimman hyllyn jätin kokonaan pois ja ostimme siihen tangon + S-koukkuja.

Alimmassa kuvassa näkyy lopputulos. Olen tulokseen tyytyväinen! Vihdoin minulla avohyllyt ja tuollainen tanko. Ja olen iloinen kun tein homman ihan itse! :) On se kiva nähdä oma kädenjälki ja sen että pienellä voi itse saada kivoja pikkumuutoksia aikaiseksi.

2 kommenttia: