perjantai 11. tammikuuta 2013

Pientä uutta ilmettä..







Viime viikonloppuna remontti edistyi pitkästä aikaa pienellä vauvan askeleella. Uuden eteisen lattia saumattiin ja ostettiin&kasattiin siihen vaatekaappi. Ihanaa kun nyt vihdoin saatiin tuo kaappi. Oon siitä pitkään haaveillut. Saa tämän porukan ulkovaatteet kivasti piiloon. Näyttää paljon siistimmältä. Tälläisellä sakilla kun tuota ulkovaatetta riittää..

Kävin viikolla ostamassa tuohon kaappiin lisää henkareita ja samalla tarttui mukaani tuo pöllötyyny (etsii vielä paikkaansa) ja pari pikkupyyhettä kylppäriin. Vihdoin niissä väreissä mitä sinne haluan.

Paljon on remontin osalta vielä tehtävää (listoja, loppusilauksia ja jonkin verran sitä sisustuspuolta kylppäriin. Sieltä puuttuu vielä kaikki säilytystilat, nyt kaikki kylppärikamat "kivasti" vain pesukoneen päällä..) Mutta aina tulee niin hyvä mieli kun saa edes jotain pientä taas siltä osalta laitettua.

Samalla kun eteinen sai uutta ilmettä kaapista ja uudesta pikkumatosta (senkin ostin tällä viikolla), tuli innostus muuttaa olohuoneen ilmettä vaihtamalla mattoja. Räsymatot lähti pois ja tilalle hain vintistä takaisin nuo isot ruskeat matot. Kivaa vaihtelua, ainakin nyt jonkin aikaa mennään näillä. Ehkä sitten taas kesällä kun hiekkaa kulkeutuu sisälle p a l j o n niin vaihdan nuo kevyet räsymatot joita on helppo ravisuttaa pihalla vaikka päivittäin..

Ja pientä uutta ilmettä tuli tänne blogiinkin. Vaihdoin blogin nimeä. Se on ollut mielessä jo pitkään ja tuo osoitteessakin oleva nimi tuli blogini nimeksi.

Eilen leivoin pitkästä aikaa hiivaleipää. Se katosi hetkessä tämän perheen (+ esikoisen koulukaverin) suihin joten tänään ostin lisää hiivaleipäjauhoja niin päästään taas leipomaan. Helppoa ja hyvää!

Mukavia hetkiä viikonloppuun,

Sade

6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, pienilläkin jutuilla saa kivasti uutta ilmettä kotiin. :) Ja blogin uusi nimi on hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan totta. pikkuhiljaa sellaiseksi mitä on ajatellut... kiitos Annika!

      Poista
  2. Voi miten suloisia kuvia nuo kaksi ylimmäistä!
    Pitäisi itsekin joskus leipoa leipää, seon niin hyvää eikä edes työlästä, mutta se aloittaminen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kaverukset ovat kyllä niin hauska pari. Koira ja possu.. :) Ja usein lapsetkin siellä missä eläimet <3 Itse tehty leipä on kyllä niin suussa sulavaa. Eilen taas tein hiivaleipää,uunituoreena ihan parhautta.

      Poista
  3. omaa kotia on kyllä ihana laittaa, pikkuhiljaa sellaiseksi kuin tahtoo <3 nyt on vaan sellainen vaihe, että ideoita on vaikka kuinka, mutta kova väsymys painaa, ja kaupassa ei ikinä muista, mitä oli mielessä hommata.. ehkä se helpottaa <3 ja tuore leipä on parasta <3 ei oo sitäkään tullut tehtyä aikoihin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans ideoita vaikka kuinka paljon mutta pitäis voittaa eka lotossa että kaikki saisi hommattua.. PIkkuhiljaa siis edetään ;)) Kyllä se onneksi jossain vaiheessa helpottaa. Jaksuja sinne! Nyt ei sun tarttekkaan mitän ihmeitä jaksaa, nautihan! <3

      Poista