lauantai 24. toukokuuta 2014

Ilolla eteenpäin!


* Yksi sadepäivä aurinkoisen viikon kesellä. Lämmin silti. Kesähame päällä. Teetä kupissa.

*Auto ei tahdo toimia. Ensi viikolla korjausaika, toivottavasti tulee kuntoon. Lähdin sitten eilen tyttöjen kanssa kävellen/pyörillä kauppaan. Pidettiin jätskitauko niin jaksettiin takaisin kotiin ;) Olen saanut tuon ihanan pienen virkatun kesäkassin vuosia sitten äidiltä ja isältä tuliaisiksi joltain heidän reissultaan. On kätevän pieni ja hihna niin pitkä että menee olan yli. Tälläisillä reissuilla juuri sopiva. Sopii rahat ja puhelin (ja laastarit ;) ) mukaan.

*Vuosi sitten keväällä sain kasveja pihalle. Nyt pieni kukkapenkkini herää jälleen eloon, ihanaa huomata että juurtuivat hyvin siirrosta ja minullakin kasvaa jotain pihalla! (Nyt vaan vahdin tarkkana ettei Helga mene herkuttelemaan kukkapenkkiini ;) )

* Omenapuu on nyt hetken kauneimmillaan. Tämä hetki menee yleensä hujauksessa ohi, nyt nautin tuosta näystä.

* Helgalle laitan kuumilla kastelukannusta pihaan vettä. Possu tykkää viilentää itseään kurakossa. oikea onnellinen pikkupossu kun pääsee möyrimään kurakkoon ! :)


* Nyt on taas se aika kun saa pihalta hakea ruoka aineksia! Eilen tein nokkoslättyjä ja raparperipiirakkaa. Raparperit anoppilasta, omat ovat ihan kitukasvuisia. :P

* Taas uusi tiskirätti. Jämälangoista.

ps. Asioilla on tapa järjestyä. Ensin murtuu kun jotain pientäkin ikävää tulee. itkee pahan olon pois. Lopulta saa sen voiman, ilon, positiivisuuden. Uskon että hyvillä ajatuksilla on paljon voimaa, ne kantaa eteenpäin ja usein silloin asiat järjestyvät kun jaksaa uskoa.. Niin nytkin. Yksi asia joka viime viikolla painoi suuresti mieltä ratkesikin parhain päin! Niin hyvä mieli! Yksi asia selvitetty, tästä on hyvä jatkaa niitä muita ratkomaan! :))

pps. Jännitys tiivistyy, h-hetki lähestyy... Huomenna naisten kymppi!

6 kommenttia:

 1. Niinhän nuo asiat yleensä pakkaa järjästymään...olen itsekkin turhan murehtija ja kovasti nyt opettelen pääsemään siitä irti. Positiiviset ajatukset auttavat paljon..:)
  Helga♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Positiiviset ajatukset antavat voimaa. silloin kaikki järjestyy... <3

   Poista
 2. Ihana kuulla jotta surumieli helpotti.

  Tänään hankittu raparperipiirasainekset, ne pääraaka-aineet ihan omasta takaa. Nokkosiakin toki löytyisi, kuten vuohenputkia ja voikukkia jajaja... Enpä ole niin pitkällä vielä päässyt jotta ruokapataan niitä keräilisin.

  Tsempit huomiseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuohenputkia en olekkaan koskaan käyttänyt mihinkään.. Voisi joskus kokeilla. jos vaan tunnistaisi kyseisen kasvin.... :DD Kiitos!

   Poista
 3. No miten meni? Minä olen kerran osallistunut johonkin kävely/juoksutapahtumaan, mutta siihen se sai minun kohdalla kyllä jäädä.

  Aiai, joka paikassa tehdään nyt raparperipiirakkaa...täytyy käydä varamaan hakemassa itsellekin vaikka torilta raparpereja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava päivä tuo eilinen. Fiilis nousi kattoon, haluan lisää...!! :)) Raparperipiirakka on hyvää. Myöskin raparperihilloke, nams!

   Poista